Akkoorden leren gitaar | OnlineMuziekAcademie.nl
muziekschool in Hellevoetsluis

Akkoorden leren op de gitaar

Leren in je eigen tempo

Onbeperkt toegang & support

Bekende en professionele docenten

Gratis Online Muziek Lessen | OnlineMuziekAcademie.nl gitaar

Wil jij graag alle akkoorden leren spelen op je gitaar? De professionele docenten van OnlineMuziekAcademie leren jou de basis van het gitaarspel. Dit doe je aan de hand van online lessen, waarin wij stap voor stap jouw gitaarspel helpen ontwikkelen. Zo leren zelfs beginners alle akkoorden op de gitaar spelen aan de hand van onze gitaarles. Wij hanteren tijdens deze online gitaarles een bewezen methode die is ontwikkeld door onze eigen docenten. Deze methode gebruiken in een gitaarles blijkt al jarenlang een succes om zelfs beginners alle akkoorden te leren spelen op de gitaar.

Welke lessen wil je gratis volgen:

Op je eigen tempo alle akkoorden leren spelen op je gitaar

Je volgt deze lessen op je eigen tempo. Wanneer je een abonnement afsluit en inlogt op onze website, heb je toegang tot honderden gitaarlessen. Deze variëren van beginnerslessen tot lessen voor meer gevorderde muzikanten. Je hebt onbeperkt toegang tot deze lessen en kiest dus zelf waar en wanneer je deze lessen volgt. Je hebt hier de volledige vrijheid in. De lessen passen dus gegarandeerd in jouw schema, hoe druk je het ook hebt. Heb je iets meer moeite met een bepaalde les? Speel de video eenvoudig nog een keer af. Je kan dus blijven oefenen. Deze methode gebruiken in een gitaarles is succesvol gebleken om zelf beginners alle akkoorden te leren spelen op de gitaar. Dit is van toepassing op de akoestische gitaar en de elektrische gitaar. De keuze is aan jou!

Sluit een abonnement af en ontvang ondersteuning van de beste docenten

Onze professionele docenten ondersteunen jou te allen tijde tijdens de lessen. Je stelt eenvoudig een vraag aan hen en zij beantwoorden deze zo snel mogelijk. Zo vervolg je jouw les snel. Deze vragen en antwoorden worden opgeslagen op jouw profiel, zodat je deze altijd terug kunt lezen. Sluit eenvoudig een abonnement af en volg een gitaarles online. Met de hulp van deze gitaarles leren beginners alle akkoorden spelen op de gitaar. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@onlinemuziekacademie.nl. We beantwoorden graag al je vragen.

Wat kun je van ons verwachten? 

Wat leden zeggen:

Mooie prijs voor muziekles

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Foto klant

Willy

Leuk om zo gitaar te leren spelen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Review

Charles

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service

Echt een hele duidelijke cursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Foto van klant

Christiaan