Zangles voor kinderen | OnlineMuziekAcademie.nl
Pianoles Alkmaar

Leren in je eigen tempo

Onbeperkt toegang & support

Bekende en professionele docenten

Gratis Online Muziek Lessen | OnlineMuziekAcademie.nl zang

De zangles voor kinderen van OnlineMuziekAcademie stimuleert jouw kind in zijn of haar ontwikkeling. De cursus voedt de creativiteit en is daarnaast goed voor de taalontwikkeling. Dit is belangrijk voor ieder kind. Onze professionele docenten ondersteunen jouw kind, zodat deze goed leert zingen. Iedereen kan het! Wil hij of zij zijn of haar favoriete nummers leren zingen? Stel het voor in onze ideeënbox. We verwerken dit nummer dan zo snel mogelijk in een zangles voor kinderen.

Welke lessen wil je gratis volgen:

Op een eigen tempo leren zingen met onze zangles voor kinderen

Je kind volgt een zangles voor kinderen helemaal op zijn of haar eigen tempo. De zanglessen worden in de vorm van een video online geplaatst. Je start zo’n video eenvoudig op ieder moment van de dag. Je bepaalt dus zelf wanneer je kind een zangles voor kinderen via onze online muziekschool volgt. Hier heb je volledige vrijheid in. De lessen zijn geschikt voor beginners, maar ook voor ervaren zangers en zangeressen. Merk jij dat de lessen te makkelijk zijn voor je kind? Selecteer dan een les met een hogere moeilijkheidsgraad.

Sluit een voordelig abonnement af

Je krijgt toegang tot onze honderden zanglessen voor de betaalbare prijs van €14,95 per maand. Privélessen zijn vaak een stuk prijziger dan dit. Dit is het voordeel van OnlineMuziekAcademie. Je profiteert nu zelfs van een introductiemaand voor maar €4,95. Hiermee merk jij of een online zangles iets voor jouw kind is. Lees hier meer over in onze blog. Ben je geïnteresseerd? Sluit dan een abonnement af. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@onlinemuziekacademie.nl. We horen graag wat we voor je kunnen betekenen.

Wat kun je van ons verwachten? 

Wat leden zeggen:

Mooie prijs voor muziekles

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Foto klant

Willy

Leuk om zo gitaar te leren spelen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Review

Charles

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service

Echt een hele duidelijke cursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Foto van klant

Christiaan