Akoestische gitaar leren spelen online | OnlineMuziekAcademie.nl
muziekschool in Hellevoetsluis

Akoestische gitaar leren spelen online

Leren in je eigen tempo

Onbeperkt toegang & support

Bekende en professionele docenten

Gratis Online Muziek Lessen | OnlineMuziekAcademie.nl gitaar

Een akoestische gitaar leren spelen, is eenvoudig met onze online lessen. Het is erg gaaf om een gitaar goed te kunnen bespelen. De mooiste nummers spelen rondom een kampvuur met vrienden, thuis voor jezelf of op een podium voor een publiek. Het is altijd prettig om jouw favoriete muziek soepel te spelen. Met onze bewezen methode, die gebruikmaakt van online lessen, ga jij in acht weken akoestische gitaar leren spelen. Je gaat van beginner naar echte muzikant met de hulp van onze lessen.

Welke lessen wil je gratis volgen:

Onze docenten helpen je terwijl jij akoestische gitaar gaat leren spelen met onze online lessen

Je gaat online akoestische gitaar leren spelen met behulp van onze video’s. Hierin leggen de professionele docenten van OnlineMuziekAcademie stap voor stap uit hoe jij de akoestische gitaar moet bespelen. Tijdens het bekijken van deze video’s profiteer jij van onbeperkte ondersteuning van onze docenten. Het is mogelijk om de les te pauzeren als je een vraag hebt. Wanneer je deze stelt, geven onze docenten zo snel mogelijk antwoord. Hierdoor kan jij gemakkelijk online de akoestische gitaar leren spelen. Er staan op onze website honderden video’s online en hier komen iedere week video’s bij. Beginners en gevorderden ontwikkelen met de hulp van onze bewezen methode hun gitaarspel.

Sluit een abonnement af en leer gitaar spelen

Je krijgt toegang tot al onze lessen als je een abonnement afsluit. Dit abonnement kost normaal gesproken maar €14,95 per maand. Wil je eerst uitproberen of zo’n abonnement iets voor jou is? Profiteer dan van een introductiemaand van maar €4,95. Het is altijd mogelijk om dit om te zetten naar een normaal abonnement. Zo kan jij akoestische of elektrische gitaar online leren spelen. Sluit dus nu een abonnement af. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@onlinemuziekacademie.nl. We beantwoorden graag al je vragen.

Wat kun je van ons verwachten? 

Wat leden zeggen:

Mooie prijs voor muziekles

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Foto klant

Willy

Leuk om zo gitaar te leren spelen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Review

Charles

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service

Echt een hele duidelijke cursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Foto van klant

Christiaan