Gitaar leren spelen voor beginners | OnlineMuziekAcademie.nl
muziekschool in Hellevoetsluis

Gitaar leren spelen voor beginners

Leren in je eigen tempo

Onbeperkt toegang & support

Bekende en professionele docenten

Gratis Online Muziek Lessen | OnlineMuziekAcademie.nl gitaar

Gitaar leren spelen met de hulp van onze online gitaarlessen is niet alleen geschikt voor gevorderden, het is ook voor beginners. Wij hanteren tijdens onze lessen voor beginners een bewezen methode, waarmee jij gitaar gaat leren spelen op je eigen tempo. Je bepaalt zelf wanneer je een online les volgt. Als jij tijd hebt, zet je een video aan en speel je gitaar. Jij hebt dus de volledige vrijheid om je lessen in te plannen. Dat is het grote voordeel van de online gitaarlessen van OnlineMuziekAcademie.

Welke lessen wil je gratis volgen:

Onze professionele docenten geven lessen om gitaar te leren spelen voor beginners

De methode die wij gebruiken in onze online gitaarlessen zijn gemaakt door onze eigen professionele docenten. De ervaring leert ons dat deze methode erg goed werkt voor beginners om  gitaar te leren spelen, zeker omdat onze docenten ook onbeperkte ondersteuning bieden. Je stelt eenvoudig al je vragen terwijl je oefent. De lessen zijn beschikbaar voor beginners, maar ook zeker voor gevorderden. Deze beginnen simpelweg bij een les met een hogere moeilijkheidsgraad. De lessen zijn toepasbaar op de elektrische gitaar en de akoestische gitaar. Waar jouw voorkeur ligt, maakt niet uit. We bieden lessen en workshops aan met nummers die te spelen zijn op beide gitaren.

Leer jouw favoriete nummers en sluit een abonnement af

Wil jij graag de gitaarlessen voor beginners volgen en hiermee gitaar leren spelen? Sluit dan nu een abonnement af. Er zijn honderden lessen beschikbaar met verschillende leuke nummers. Zit jouw favoriete nummer hier niet bij? Geef een suggestie in de ideeënbox. Onze docenten verwerken dit nummer dan snel in één van de lessen. Je leest hier meer over in onze blog. Heb je toch nog vragen? Stel deze eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@onlinemuziekacademie.nl. We horen graag van je. 

Wat kun je van ons verwachten? 

Wat leden zeggen:

Mooie prijs voor muziekles

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Foto klant

Willy

Leuk om zo gitaar te leren spelen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Review

Charles

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service

Echt een hele duidelijke cursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Foto van klant

Christiaan