Gitaarles voor beginners | OnlineMuziekAcademie.nl
muziekschool in Hellevoetsluis

Gitaarles voor beginners

Leren in je eigen tempo

Onbeperkt toegang & support

Bekende en professionele docenten

Gratis Online Muziek Lessen | OnlineMuziekAcademie.nl gitaar

Een online gitaarles van OnlineMuziekAcademie is voor beginners een uitstekende manier om gitaar te leren spelen. Je hebt namelijk toegang tot honderden lessen die een bewezen methode bevatten. Onze professionele docenten hebben de methode, die wij gebruiken in onze online gitaarlessen voor beginners, zelf ontwikkeld. Deze docenten bieden ook te allen tijde ondersteuning aan tijdens de lessen. Honderden abonnees maken gebruik van deze methode en spelen nu gitaar als professionele muzikanten.

Welke lessen wil je gratis volgen:

Profiteer van volledige vrijheid tijdens een online gitaarles voor beginners

Een groot voordeel van de online gitaarlessen voor beginners, is het feit dat je deze volgt wanneer jij er tijd voor hebt. De lessen staan namelijk online. Je selecteert eenvoudig waar en wanneer je wilt de les wilt volgen. De online gitaarlessen voor beginners zijn te volgen op ieder apparaat, bijvoorbeeld een laptop, telefoon of tablet. Deze online gitaarlessen zijn niet alleen geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderden. Zij volgen een gitaarles met een hogere moeilijkheidsgraad. Met onze gitaarles voor beginners en gevorderden leer jij eenvoudig de akoestische gitaar en de elektrische gitaar bespelen. Jij bepaalt in welke stijl je speelt. Wil je graag rondom het kampvuur met vrienden muziek maken? Kies dan een akoestische gitaar. Wil je juist rockmuziek maken? Overweeg dan een elektrische gitaar. Onze docenten voorzien je graag van advies over het kopen van de juiste gitaar.

Sluit een abonnement af en volg voordelig een gitaarles voor beginners

Een abonnement bij OnlineMuziekAcademie is erg voordelig. Je volgt al online gitaarlessen voor beginners en gevorderden voor een maandelijks bedrag van €4,95. Daarnaast bieden we een introductiemaand aan voor maar €4,95. Zo ontdek jij voordelig onze gitaarles voor beginners en gevorderden en weet je of deze methode iets voor jou is. Je zit niet vast aan een opzegtermijn, dus je zegt eenvoudig op ieder moment op. Heb je nog vragen? Stel deze eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@onlinemuziekacademie.nl of vul het contactformulier in. We horen graag van je.

Wat kun je van ons verwachten? 

Wat leden zeggen:

Mooie prijs voor muziekles

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Foto klant

Willy

Leuk om zo gitaar te leren spelen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Review

Charles

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service

Echt een hele duidelijke cursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Foto van klant

Christiaan