Online Gitaar Leren Spelen | OnlineMuziekAcademie.nl
muziekschool in Hellevoetsluis

Muziekles voor volwassenen

Leren in je eigen tempo

Onbeperkt toegang & support

Bekende en professionele docenten

De OnlineMuziekAcademie biedt muziekles voor volwassenen aan. Muziek maken is een leuke, gezonde hobby. Het is een uitstekende, leerzame activiteit voor jong en oud. Vandaar dat ook volwassenen door middel van onze muziekles online muziek leren spelen. Onze professionele docenten bieden piano-, gitaar- en zangles aan. Je kan eenvoudig online muziek leren spelen met de hulp van deze docenten. Zij hebben honderden verschillende lessen gemaakt. Deze muziekles voor volwassenen maken van een beginner stap voor stap een echte muzikant. Kies het instrument uit wat jij wil beheersen en volg onze professionele lessen.

Welke lessen wil je gratis volgen:

Wij bieden onbeperkte ondersteuning tijdens de muziekles voor volwassenen

Om online muziek te leren spelen, ontvang je niet alleen video’s. Het is ook mogelijk om tijdens de lessen vragen te stellen en je krijgt toegang tot de veel gestelde vragen. Hier is jouw vraag mogelijk al beantwoord. Zo niet? Dan beantwoorden onze professionele docenten je deze graag. Als er dingen niet duidelijk zijn, krijg je onbeperkt ondersteuning tijdens de lessen. Hierdoor leer je zelfs als beginner snel en goed een instrument te bespelen. Als je de pianolessen voor beginners of de gitaarles voor beginners volgt, starten onze docenten met de basis. Pas als je dit onder de knie hebt, ga je verder naar de volgende lessen. Hetzelfde geldt voor de zangles voor beginners. Je gaat op je eigen tempo online muziek leren spelen bij onze muziekles voor volwassenen.

Schrijf je in voor een muziekles voor volwassenen

Wil jij op je eigen tempo online muziek leren spelen bij onze online muziekschool? Volg dan onze muziekles voor volwassenen. Hier bepaal je zelf wanneer je een les volgt. Heb je vragen over onze methodes of over de lessen? Stel deze gerust door een e-mail te sturen naar info@onlinemuziekacademie.nl of vul het contactformulier in. We helpen je graag verder. Weet je genoeg en wil je onze lessen volgen? Neem dan een abonnement op onze muziekles voor volwassenen.

Wat kun je van ons verwachten? 

Wat leden zeggen:

Mooie prijs voor muziekles

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Foto klant

Willy

Leuk om zo gitaar te leren spelen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Review

Charles

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service

Echt een hele duidelijke cursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Foto van klant

Christiaan