Pianoles voor beginners | OnlineMuziekAcademie.nl
wat is een digitale piano

Pianoles voor beginners

Leren in je eigen tempo

Onbeperkt toegang & support

Bekende en professionele docenten

De online pianoles van OnlineMuziekAcademie is een geschikte methode voor beginners om piano te leren spelen. Je leert namelijk piano spelen in je eigen tempo. Wanneer je een abonnement afsluit, krijg je toegang tot honderden pianolessen die opgenomen zijn in een professionele studio. Zo leggen onze docenten op een heldere manier uit hoe jij jouw pianospel ontwikkelt. Je hebt te allen tijde toegang tot deze lessen. Je volgt dus een online pianoles voor beginners wanneer jij tijd hebt om piano te spelen. Je volgt de lessen ook eenvoudig meerdere keren.

Welke lessen wil je gratis volgen:

Volg een online pianoles voor beginners en leer piano spelen met de hulp van onze docenten

Je volgt onze pianoles voor beginners online, maar dit betekent niet dat jij piano leert spelen op een statische manier. Onze professionele docenten staan namelijk te allen tijde voor jou klaar. Wanneer je vragen hebt tijdens een les beantwoorden ze deze graag, zodat jij snel verder kunt met je pianoles. Deze vragen en de bijbehorende antwoorden worden opgeslagen op jouw account. Zo vind je deze altijd terug. Wanneer je de basis van het pianospel onder de knie hebt, begin je al snel met het spelen van liedjes. In de honderden online lessen, die we aanbieden voor beginners, zit vast een pianoles met jouw favoriete nummer dat je op de piano wilt spelen. Zit jouw favoriet er niet bij? Vraag deze eenvoudig aan via de ideeënbox en onze docenten verwerken dit nummer snel in de lessen. We voegen namelijk om de week nieuwe lessen toe.

Sluit een voordelig abonnement af en volg onze online lessen

Een abonnement bij OnlineMuziekAcademie is erg voordelig. Je betaalt namelijk maar €14,95 per maand. Een enkele privéles kost vaak meer!. Weet je niet zeker of een online pianoles voor beginners een goede methode is om piano te leren spelen? Probeer het eens met een introductiemaand. Dit kost maar €4,95. De lessen zijn niet enkel geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderden, kinderen en volwassenen. Sluit dus nu een abonnement af. Heb je eerst nog vragen voor ons? Stel deze eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@onlinemuziekacademie.nl. We beantwoorden al je vragen graag.

Wat kun je van ons verwachten? 

Wat leden zeggen:

Mooie prijs voor muziekles

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Foto klant

Willy

Leuk om zo gitaar te leren spelen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Review

Charles

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service

Echt een hele duidelijke cursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Foto van klant

Christiaan