Zelf piano leren spelen | OnlineMuziekAcademie.nl
online piano, piano leren spelen

Zelf piano leren spelen

Leren in je eigen tempo

Onbeperkt toegang & support

Bekende en professionele docenten

Zelf piano leren spelen, kost erg veel tijd, zeker wanneer je dit doet zonder lessen. Het naspelen van nummers op YouTube is lastig en hier is doorzettingsvermogen voor nodig als je een beginner bent. Hierdoor beginnen mensen vaak, maar houden ze het niet vol. Dit is zonde. Lessen die een bewezen methode hanteren helpen hierbij. De lessen van OnlineMuziekAcademie doen dit. Vroeger moest je als beginner eerst noten leren spelen, wat veel tijd en veel inspanning kost. Het is een goed hulpmiddel, maar het kan ook zonder noten, wanneer je piano kan leren spelen met akkoorden. Hierdoor krijg je het pianospel snel onder de knie en kan je zelf online piano leren spelen zonder noten, maar met akkoorden.

Welke lessen wil je gratis volgen:

Zelf piano leren spelen met de hulp van onze professionele docenten

Als je gebruikmaakt van onze pianolessen en je zelf piano gaat leren spelen zonder noten, maar met akkoorden, doe je dit in je eigen tempo. De lessen staan namelijk online, waardoor je deze op ieder moment en op iedere locatie opstart. Waar en wanneer jij tijd hebt, staat er altijd een pianoles voor je klaar. Dat is het grote voordeel van zelf online piano leren spelen zonder noten, maar met akkoorden. Deze lessen zijn online, maar dit betekent niet dat er geen interactie met docenten mogelijk is. Onze professionele docenten staan namelijk te allen tijde voor je klaar. Ben je aan het leren om de piano te spelen zonder noten, maar met akkoorden en heb je vragen? Je stelt ze eenvoudig online en onze docenten reageren zo snel mogelijk. Zo kan jij snel weer verder met je pianoles voor beginners of gevorderden.

Sluit een voordelig abonnement af en leer piano spelen

Een abonnement bij een online muziekschool is een stuk voordeliger dan het volgen van privélessen. Je betaalt bij onze namelijk slechts €14,95 per maand. Bij een privédocent betaal je meer dan dit per les. We bieden nu zelfs een introductiemaand aan. De eerste maand kost dan maar €4,95, zodat jij kan proberen of online pianolessen waarbij je zelf piano gaat leren spelen zonder noten maar met akkoorden iets voor jou is. Je zit nooit ergens aan vast, want wij hanteren geen opzegtermijn. Sluit nu een voordelig abonnement af. Heb je nog vragen? Stel deze gerust door een e-mail te sturen naar info@onlinemuziekacademie.nl. We beantwoorden al je vragen graag zodat je met een gerust hart start aan je pianolessen.

Wat kun je van ons verwachten? 

Wat leden zeggen:

Mooie prijs voor muziekles

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Foto klant

Willy

Leuk om zo gitaar te leren spelen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Review

Charles

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service

Echt een hele duidelijke cursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Foto van klant

Christiaan