Gitaarles online | OnlineMuziekAcademie.nl

Leren in je eigen tempo

Onbeperkt toegang & support

Bekende en professionele docenten

Gratis Online Muziek Lessen | OnlineMuziekAcademie.nl gitaar

Je volgt een gitaarles eenvoudig online met de hulp van onze docenten. Door middel van de online cursus van OnlineMuziekAcademie start je eenvoudig met het leren spelen van de gitaar via het internet. Er zijn honderden lessen beschikbaar die een bewezen methode volgen. Door gebruik te maken van deze online gitaarles heb jij binnenkort het gitaarspel onder de knie. Je speelt dan moeiteloos jouw favoriete nummers op de gitaar, of dit nou nummers zijn van Ed Sheeran, Jessie J, Bob Dylan of tal van andere artiesten. Je kan het binnenkort allemaal. Je moet enkel onze online cursus volgen om gitaar te leren spelen via het internet.

Welke lessen wil je gratis volgen:

Volg een gitaarles online en leer dit instrument bespelen op je eigen tempo

Als je onze online cursus volgt en je gitaar gaat leren spelen via het internet, doe je dit volledig op je eigen tempo. Er zijn gitaarlessen voor beginners en gitaarlessen voor gevorderden beschikbaar. Op welk niveau je ook begint, je bepaalt zelf hoe snel je je eigen spel ontwikkelt. De gitaarlessen zijn online beschikbaar, waardoor jij zelf het moment kiest waarop je een les volgt. Daarnaast zijn het video’s die je altijd kunt pauzeren en terugspoelen. Is er een gedeelte van de les waar je meer moeite mee hebt? Spoel dan eenvoudig terug en oefen dit stuk tot je het onder de knie hebt. Blijft het moeilijk en wil je een vraag stellen? Onze professionele docenten beantwoorden al je vragen graag. Met de hulp van onze online cursus waarmee je gitaar kunt leren spelen via het internet ontwikkel jij je gitaarspel vliegensvlug!

Neem een abonnement en leer verschillende gitaren bespelen

Wil jij graag de vetste rocknummers spelen op je elektrische gitaar? Of speel je toch liever country nummers op een akoestische gitaar? Het is allemaal mogelijk met onze online gitaarles. Je gaat dan door middel van een online cursus gitaar leren spelen via het internet. Neem dus snel een abonnement. Heb je hier vragen over? Stel deze dan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@onlinemuziekacademie.nl of vul het contactformulier in.

Wat kun je van ons verwachten? 

Wat leden zeggen:

Mooie prijs voor muziekles

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Foto klant

Willy

Leuk om zo gitaar te leren spelen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Review

Charles

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service

Echt een hele duidelijke cursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Foto van klant

Christiaan