Zangles online muziekschool | OnlineMuziekAcademie.nl
muzikaal ontwikkelen

Zangles op een online muziekschool

Leren in je eigen tempo

Onbeperkt toegang & support

Bekende en professionele docenten

Gratis Online Muziek Lessen | OnlineMuziekAcademie.nl zangles

Een zangles van onze online muziekschool is vormgegeven aan de hand van een bewezen methode die onze eigen professionele docenten gemaakt hebben. Al honderden abonnees gebruiken deze online zangcursus om hun zangstem te ontwikkelen. Hierbij volgen zij niet alleen de online zangles van OnlineMuziekAcademie, ze krijgen ook onbeperkte ondersteuning van onze docenten. Hierdoor is deze methode voor veel mensen succesvol gebleken. Wellicht ook voor jou? Wanneer je een abonnement op de online zangcursus afsluit, krijg je onbeperkte toegang tot honderden online zanglessen. Heb je vragen over een bepaalde les? Deze stel je eenvoudig aan onze docenten. Zij beantwoorden zo snel mogelijk je vraag, zodat je verder kunt oefenen. De vragen en bijbehorende antwoorden worden opgeslagen op jouw account, zodat je dit te allen tijde terug kunt lezen.

Welke lessen wil je gratis volgen:

Ontwikkel je zangstem op je eigen tempo met de zangles van onze online muziekschool

Iedere zangles van onze online muziekschool staat als video online. Hierdoor volg je een les wanneer jij er tijd voor hebt en zit je niet vast aan lesuren. Wanneer jij tijd over hebt, volg je een les van onze online zangcursus, waar je ook bent. De video’s zijn namelijk te bekijken op een computer, tablet en telefoon. Jij hebt de volledige vrijheid om lessen in te plannen. Zo leer je zingen in je eigen tempo, ook als beginnende zanger of zangeres. Je hebt de basis binnen acht weken onder de knie met een online zangles van onze muziekschool. Daarna begin je met het zingen van jouw favoriete nummers. De honderden lessen van onze online zangcursus bevatten vast en zeker jouw favorieten. Is dit niet het geval? Vraag deze eenvoudig aan in onze ideeënbox. Onze docenten verwerken jouw favoriet dan zo snel mogelijk in een online zangles. We voegen namelijk om de week nieuwe lessen toe. Het diverse aanbod aan muziek maakt de zangles van onze online muziekschool geschikt voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen.

Schrijf je in voor een voordelige online zangcursus

Twijfel jij of een online zangles bij onze muziekschool iets voor jou is? Een online zangcursus is voordelig uit te proberen. We bieden een introductiemaand aan voor maar €4,95. Zo probeer je een hele maand onze zanglessen uit. Bevalt dit? Een abonnement kost normaal gesproken maar €14,95 per maand. Dit is een stuk voordeliger dan privélessen. Je leest meer over onze abonnementen in onze blog. Sluit nu dus snel een voordelig abonnement af. Heb je nog vragen? Stel deze eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@onlinemuziekacademie.nl. We helpen je graag verder.

Wat kun je van ons verwachten? 

Wat leden zeggen:

Mooie prijs voor muziekles

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Foto klant

Willy

Leuk om zo gitaar te leren spelen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Review

Charles

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service

Echt een hele duidelijke cursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Foto van klant

Christiaan