Online keyboard leren spelen | OnlineMuziekAcademie.nl
wat is een digitale piano

Online keyboard leren spelen

Leren in je eigen tempo

Onbeperkt toegang & support

Bekende en professionele docenten

keyboard leren spelen

Heb jij de ambitie om zelf online piano of keyboard te leren spelen? Overweeg dan eens een abonnement bij OnlineMuziekAcademie. Je krijgt dan toegang tot honderden online lessen voor onder andere beginners, waarin onze professionele docenten uitleggen hoe jij piano kan leren spelen op bijvoorbeeld een keyboard. Zelf online piano leren spelen op een keyboard brengt verschillende voordelen met zich mee. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf het tempo waarop je leert. De lessen staan online en zijn te allen tijde toegankelijk wanneer je een abonnement hebt. Je volgt dus een les wanneer jij tijd hebt op een locatie naar keuze. Daarnaast volg je de lessen op verschillende apparaten, bijvoorbeeld een laptop, tablet of telefoon. Je hebt dus de volledige vrijheid om zelf online piano te leren spelen op een keyboard wanneer je een abonnement afsluit bij OnlineMuziekAcademie; dit maakt de drempel om te starten voor beginners wellicht kleiner.

Welke lessen wil je gratis volgen:

Je kan online keyboard leren spelen met onze professionele docenten

Je denkt misschien dat wanneer je als zelf online piano gaat leren spelen op een keyboard dat je de begeleiding mist. Je krijgt bij ons echter onbeperkte ondersteuning van professionele docenten. Je hebt, wanneer je zelf online piano gaat leren spelen op een keyboard, de mogelijkheid om vragen te stellen; zo zijn de lessen ook geschikt voor beginners. Onze docenten beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk. Hierdoor vervolg je weer snel jouw les. Jouw vragen en de bijbehorende antwoorden worden opgeslagen op jouw profiel. Je hebt dus altijd eenvoudig toegang tot alle antwoorden, mocht je het antwoord vergeten. Zelf online piano leren spelen op een keyboard is dus ook geschikt voor beginners; je krijgt namelijk volledige ondersteuning waar jij dat nodig hebt. De methode die wij gebruiken, is gemaakt door de docenten die jou helpen. Deze methode heeft zich in de loop der jaren bewezen als effectieve lesmethode om online piano te leren spelen op keyboard, ook voor beginners. We hebben niet voor niets meer dan 1.200 abonnees. Het duurt ongeveer acht weken om de basis onder de knie te krijgen. Vervolgens lukt het jou om je favoriete nummers te spelen als een echte muzikant. Zitten jouw favoriete nummers niet in onze lessen? Vraag ze aan in de ideeënbox. Onze docenten verwerken ze dan zo snel mogelijk in één van de lessen.

Sluit een abonnement af en leer ook als beginner piano spelen

Onze pianolessen zijn geschikt voor beginners om zelf keyboard te leren spelen. Twijfel je nog? Ons abonnement kost maar €14,95 per maand. Dit is een stuk betaalbaarder dan privélessen. Daarnaast bieden we een introductiemaand aan voor maar €4,95. Zo ontdek jij of onze methode iets voor jou is. Probeer het nu en sluit een abonnement af. Heb je nog vragen voor ons? Stel deze eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@onlinemuziekacademie.nl. We helpen je graag te ontwikkelen als een muzikant.

Wat kun je van ons verwachten? 

Wat leden zeggen:

Mooie prijs voor muziekles

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Foto klant

Willy

Leuk om zo gitaar te leren spelen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Review

Charles

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service

Echt een hele duidelijke cursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Foto van klant

Christiaan

Uit een boek keyboard leren spelen of les

Wil je leren spelen op een keyboard? Keyboard en piano spelen lijken in de basis erg veel op elkaar. Een groot voordeel van een keyboard is dat ze vaak heel wat goedkoper zijn in de aanschaf en natuurlijk een stuk minder ruimte in beslag nemen.


Uit een boek leren keyboard spelen vraagt om veel zelfdiscipline en uitzoekwerk. Hoewel je veel kunt leren van een boek is het soms fijn om de weg beter voor je uitgestippeld te hebben. Lessen van een privé leraar kunnen echter al snel flink in de kosten lopen, wat weer reden kan zijn te stoppen of zelfs niet te beginnen met het leren spelen van de keyboard. Bij de online muziek academie hebben we 500 piano / keyboard lessen online staan die perfect te gebruiken zijn als je wilt leren keyboard spelen. Voor maar €14,95 per maand heb je 24/7 onbeperkt toegang tot al deze lessen en kun je naar hartelust dit gave instrument onder de knie krijgen.