Online leren piano spelen | OnlineMuziekAcademie.nl
online piano leren spelen onlinemuziekacademie

Online leren piano spelen

Leren in je eigen tempo

Onbeperkt toegang & support

Bekende en professionele docenten

Je kan online leren piano spelen met de hulp van onze cursus. De ervaren pianoleraar van OnlineMuziekAcademie heeft honderden video’s opgenomen die voor jou online staan. Je hebt te allen tijde toegang tot deze video’s. Hierdoor plan je zelf het moment wanneer je een les volgt. Dit is het grote voordeel van een online cursus waarbij je piano gaat leren spelen ten opzichte van privélessen. Je zit namelijk niet vast aan bepaalde tijden en je krijgt geen huiswerk. Wanneer je een kwartier per dag oefent met onze methode, heb je binnen acht weken de basis van het pianospel onder de knie. Hierdoor zijn de lessen geschikt voor beginners, maar ook zeker voor gevorderden. Deze beginnen simpelweg met een les met een hogere moeilijkheidsgraad. Als je nu begint met onze online cursus ga jij binnenkort al je favoriete nummers op de piano leren spelen.

Welke lessen wil je gratis volgen:

Je gaat online leren piano spelen met de hulp van onze professionele docenten

Een cursus waarbij je online piano gaat leren spelen met behulp van video’s van een pianoleraar klinkt alsof er weinig interactie plaatsvindt. Je denkt misschien dat je er dan alleen voor staat en dat je zelf veel discipline nodig hebt. Dit is echter niet het geval, want je krijgt onbeperkte ondersteuning van onze ervaren docenten. Je stelt eenvoudig al je vragen aan deze docenten. De pianoleraar beantwoordt zo snel mogelijk je vragen, waardoor je snel verder kunt met de cursus waarbij je online piano gaat leren spelen. Je krijgt ook toegang tot de veel gestelde vragen, hier staat jouw vraag en het desbetreffende antwoord misschien al tussen. Ben je een beginner? Onze docenten helpen jou ook graag met de aankoop van een goede piano of een goed keyboard. Zo start je met de hulp van een pianoleraar op een goede wijze met onze online cursus en ga je online piano leren spelen. Onze lessen zijn geschikt voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Iedereen kan piano leren spelen!

Sluit een voordelig abonnement af en volg honderden pianolessen

Een abonnement bij een muziekschool hoeft niet prijzig te zijn. Je hebt al een abonnement voor maar €14,95 per maand. Daarnaast bieden wij een introductiemaand aan voor maar €4,95. Zo heb jij de mogelijkheid om onze methode te leren kennen. Sluit dus nu een abonnement af. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@onlinemuziekacademie.nl of vul het contactformulier in. We helpen je graag verder.

Wat kun je van ons verwachten? 

Wat leden zeggen:

Mooie prijs voor muziekles

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Foto klant

Willy

Leuk om zo gitaar te leren spelen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Review

Charles

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service

Echt een hele duidelijke cursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Foto van klant

Christiaan