Wulf Mind Made up gitaar akkoorden

Wulf Mind Made up gitaar akkoorden

Het nummer Mind Made Up is een song van de Nederlandse zanger Lieuwe Albertsma a.k.a. Wulf. Misschien heb je hem toevallig gezien bij de Voice in 2012. Alleen dan tijdens de audities. Er draaide namelijk geen enkele stoel op dat moment voor Wulf waardoor hij niet verder kwam in de talentenjacht. In de tussentijd heeft hij gelukkig zijn droom niet opgegeven om een succesvol muzikant te worden en kwam hij in 2016 met Summer On You welke hoog in de top 40 heeft gestaan. Voor dit nummer heeft hij samengewerkt met Lucas & Steve en Sam Feldt. In 2017 bracht hij zijn eerste eigen nummer uit: Mind Made Up. Het is een geweldig nummer die vele muzikale harten heeft veroverd en nu kan jij deze straks op je gitaar spelen! Hieronder laten we je de akkoorden zien die bij Mind Made Up van Wulf horen.

Wulf’s Mind Made Up gitaar akkoorden

De song Mind Made Up kan worden gespeeld met een combinatie van zeven akkoorden. Hieronder vind je de uitleg van de akkoorden en de tekst van Wulf’s Mind Made Up:

Gitaarakkoorden, gitaarles, wulf mind made up

Gitaarles volgen van een ervaren en professionele gitaarleraar

Heb je tot nu toe nog geen gitaarles gevolgd, maar begin je nu toch wel een beetje te twijfelen of je misschien toch wel heel veel uit gitaarlessen kunt halen? Maar heb je wel een gitaarleraar of lerares en gitaarles nodig? Ik denk dat iedereen als beginnende of al wat verder gevorderde gitarist wel wat tips en technieken kan gebruiken om verder te komen als gitarist. Jezelf gitaar leren spelen is zeker mogelijk, maar op den duur zal je merken dat je toch wel behoefte gaat krijgen aan wat meer een professionele aanpak. Bovendien leer je sneller van een ervaren en professionele gitaardocent dan wanneer je gitaar spelen aan jezelf leert. Dit bespaart je een hoop tijd en energie!

Online gitaarles of bij een lokale muziekschool

Je kunt gitaarles gaan volgen bij een lokale muziekschool. Hier worden professionele lessen aangeboden die je volgt op vaste tijden en dagen. Wanneer je toch graag meer zelf de touwtjes in handen hebt kan je kiezen voor online gitaarles. Op deze manier kan je geheel zelf bepalen waar en wanneer je met het gitaar spelen aan de slag gaat, maar ben je toch heel veel zelfstandig bezig. En natuurlijk krijg je bij online muzieklessen ook alle ervaring en professionaliteit van de docenten mee! Wil je meer weten over online gitaarles? Volg dan onze 7 gratis online gitaarlessen. Je zit nergens aan vast, dus zeker het proberen waard!

Reactie plaatsen