Led Zeppelin Stairway to Heaven chords

Led Zeppelin Stairway to Heaven chords

Ben je dol op het nummer Stairway to Heaven van de Britse Rockgroep Led Zeppelin en wil je deze leren spelen op je gitaar, piano of een ander instrument? In dit artikel vind je alles wat je nodig hebt om dit nummer te kunnen spelen én zingen.

Het nummer werd uitgebracht in 1971 en is afkomstig van het album Led Zeppelin IV. Het nummer is geschreven door twee groep leden, namelijk gitarist Jimmy Page en zanger Robert Plant.

Stairway to Heaven wordt vaak het beste Rocknummer van de 20e eeuw genoemd en werd wereldwijd een enorme hit.

Led Zeppelin Stairway to Heaven chords

Stairway to Heaven is te spelen door middel van 10 akkoorden. Namelijk de Am, E+, C, D, F, G, Em, Dsus4, Dsus2 en Cadd9. Hieronder vind je alle chords met de vingerzetting op een rijtje.

led zeppelin, stairway to heaven, chords, piano, gitaar, akkoorden, gitaarakkoorden, lyrics, songtekst


Gitaarakkoorden leren spelen

Ontdek de geheimen van het spelen van deze akkoorden op de gitaar. Onze uitgebreide cursus begeleidt je stap voor stap, of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verfijnen.


Begin nu met gitaarles


Ontdek piano akkoorden

Dompel jezelf onder in de wereld van pianomuziek door deze akkoorden te leren spelen. Onze cursus is ontworpen voor alle niveaus en biedt je de tools waarmee je indruk kunt maken met je pianovaardigheden.


Leer vandaag nog piano akkoorden


Eenvoudige Ukulele Akkoorden

Breng het plezier van ukelele muziek in je leven door de akkoorden van dit nummer onder de knie te krijgen. Onze boeiende cursus helpt je in een mum van tijd mee te tokkelen met je favorieten.


Begin ukulele cours

Reactie plaatsen