Marco Borsato Dromen zijn Bedrog chords

Marco Borsato Dromen zijn Bedrog chords

Het nummer Dromen zijn Bedrog is een nummer uit 1994 van Marco Borsato. Het nummer is fkomstig van zijn album 'Marco' en werd een enorme hit in Nederland en België. Dromen zijn Bedrog is tot op heden zelfs nog steeds het meest succesvolle Nederlandstalige nummer aller tijden.

Het ontstaan van Dromen zijn Bedrog begon na een aantal tegenvallers in Marco Borsato's carrière. Hij had al eerder een aantal Italiaanstalige albums uitgebracht, maar zijn succes bleef helaas afnemen. Toen kwam hij op het idee om Italiaanse nummers te vertalen naar het Nederlands en uit te brengen. Dromen zijn Bedrog was geboren! Dromen zijn bedrog is een vertaling van het Italiaanse nummer 'Storie di tutti i giorni' van Riccardo Fogli.

Marco Borsato Dromen zijn Bedrog chords

Het succesvolle nummer Dromen zijn Bedrog van Marco Borsato kan je natuurlijk ook lekker zelf spelen op je gitaar, piano of ander instrument. Het nummer wordt gespeelt met zeven akkoorden, namelijk de Dm, Am, G, C, F, E en Esus4. Hieronder vind je de chords met de vingerzetting.

marco borsato, dromen zijn bedrog, chords, gitaar, piano, akkoorden, gitaarakkoorden, lyrics, songtekst

Gitaarakkoorden leren spelen

Ontdek de geheimen van het spelen van deze akkoorden op de gitaar. Onze uitgebreide cursus begeleidt je stap voor stap, of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verfijnen.


Begin nu met gitaarles


Ontdek piano akkoorden

Dompel jezelf onder in de wereld van pianomuziek door deze akkoorden te leren spelen. Onze cursus is ontworpen voor alle niveaus en biedt je de tools waarmee je indruk kunt maken met je pianovaardigheden.


Leer vandaag nog piano akkoorden


Eenvoudige Ukulele Akkoorden

Breng het plezier van ukelele muziek in je leven door de akkoorden van dit nummer onder de knie te krijgen. Onze boeiende cursus helpt je in een mum van tijd mee te tokkelen met je favorieten.


Begin ukulele cours

Reactie plaatsen