Speel Intouchables: Ludovico Einaudi – Una Mattina zelf op de piano
Liedje spelen op de piano

Speel Intouchables: Ludovico Einaudi – Una Mattina zelf op de piano

Filmmuziek op de piano is vaak schitterend en soms ook vrij gemakkelijk om te leren en Intouchables: Ludovico Einaudi – Una Mattina is daar geen uitzondering op. De muziek uit deze Franse film is gevoelig en ook thuis goed te spelen. Via de Online Muziek Academie leer je dit nummer na te spelen en kun je er snel indruk mee maken op je familie en vrienden. Daarom hebben we deze instructievideo voor je opgesteld, veel succes!  

Lidmaatschap

Voor slechts €14,95 per maand word je al lid van de Online Muziek Academie en kun je zingen online, pianoles- en online gitaarlesvolgen. De eerste maand betaal je zelfs maar €4,95. Voor dit geld heb je altijd en overal toegang tot al onze lessen en updates. Elke twee weken voegen we nieuwe lessen toe, zodat je nooit klaar bent. Heb je Intouchables: Ludovico Einaudi – Una Mattina perfect onder de knie? Ga dan naar een andere instructievideo. Jouw favoriete nummers staan er vast tussen.  

Nummers aanvragen

Wil jij een nummer leren spelen dat we niet aanbieden? Neem dan contact op met de Online Muziek Academie en wij zetten deze zo snel mogelijk in ons aanbod. Tot dan toe, veel succes met Intouchables: Ludovico Einaudi – Una Mattina. Een schitterend en gevoelig nummer voor op de piano.