De akkoorden van sinterklaasliedjes leren spelen op de gitaar
Sinterklaasliedjes

Leer de akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar bij de Online Muziek Academie

Schrijf je in bij de Online Muziek Academie en leer de akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar. Dit jaar maak je jouw Sinterklaasavond onvergetelijk. Verras je familie en vrienden door je gitaar tevoorschijn te toveren en de eerste akkoorden van ‘zie ginds komt de stoomboot’ aan te slaan. Iedereen zal snel inspringen en de woorden meezingen terwijl jij hen begeleidt. Wij bieden een online gitaarles aan waarmee je de Sinterklaasliedjes met akkoorden op je eigen tempo leert. Voor maar €14,95 per maand (de eerste maand krijg je voor €4,95) heb je onbeperkt toegang tot deze cursus van de Online Muziek Academie. Met onze Sinterklaasliedjes cursus maak je deze knusse periode in het jaar nog gezelliger.  

Altijd gezellig met de akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar

Je zult versteld staan over de situaties waarin deze akkoorden voor de Sinterklaasliedjes op gitaar je goed van pas zullen komen. Sinterklaas begint namelijk al bij de intocht. Heb je kinderen of kleinkinderen dan speel je samen met hen jouw Sinterklaasliedjes met gitaarakkoorden. Door samen te zingen zorg je ervoor dat het schoen zetten nog spannender wordt. Nu moet Sinterklaas wel langskomen en wat in de schoen achterlaten. Ook als je neefjes of nichtjes hebt of als je jouw Sinterklaasfeest dit jaar simpelweg beter of intenser wilt maken, zullen de nieuw geleerde akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar jullie veel plezier opleveren.  

Wat kun je van deze cursus Sinterklaasliedjes verwachten?

De cursus Sinterklaasliedjes van de Online Muziek Academie is niet zomaar een cursus waarbij je een aantal liedjes leert spelen. Iedereen die gitaar speelt, van beginner tot gevorderde weet dat het niet genoeg is is dat je de akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar simpelweg kunt spelen. Het is ook zaak dat je ze vloeiend achter elkaar aanslaat, dat je de juiste aanslag technieken gebruikt en dat je op het juiste tempo speelt. ‘Zie ginds komt de stoomboot’ klinkt vrij vreemd als je het te langzaam speelt. Daarom hebben we deze cursus op de volgende manier samengesteld:
 • Tijdens deze cursus leer je voor 12 Sinterklaasliedjes akkoorden en de slagjes die daarbij horen.
 • We hebben de Sinterklaasliedjes ingedeeld op moeilijkheidsgraad.
 • Met deze cursus kun je gitaar leren spelen met noten en wij geven jou daarbij de bijbehorende tablatuur.
 

Sinterklaasliedjes voor ieder niveau

Deze cursus met Sinterklaasliedjes voor gitaar draait om gezelligheid. Het is dus niet zo dat we van je verwachten dat je op Sinterklaasavond als een echte Santana voor de dag komt. Uiteraard is het belangrijk om te oefenen, om je vingers soepel te maken en om de akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar vloeiend en soepel in elkaar over laat lopen. Maar iedereen kan van deze cursus profiteren, of je nu een beginner bent of een gevorderde. We hebben de liedjes op moeilijkheidsgraad ingedeeld, maar het gaat om de gezelligheid die je ermee creëert. En terwijl je deze Sinterklaasliedjes akkoorden leert wordt jouw gitaarspel vanzelf ook weer een beetje beter.  

Gitaarmuziek Sinterklaasliedjes leer je in je eigen tijd

Het mooie van de gitaar cursus van de Online Muziek Academie is dat je in je eigen tijd leert. Dat betekent dat je je lessen veel beter kunt inpassen in je eigen schema en dat je op momenten dat je het rustiger hebt, meer tijd aan je Sinterklaasliedjes akkoorden voor gitaar kunt spenderen. Op deze manier is jouw kans van slagen groter. Voor minder dan €15 per maand tover je bij jouw familie, kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes, buurtkinderen, schoolkinderen of welke kinderen dan ook deze Sinterklaas een glimlach op het gezicht. Leer de akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar en zing uit volle borst mee dit jaar.  

De voordelen van de cursussen bij Online Muziek Academie 

De akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar zijn niet de enige akkoorden die je bij de Online Muziek Academie kunt leren. Wij bieden jou en al onze andere leden onbeperkt toegang aan tot meer dan 500 gitaarlessen, meer dan 400 zanglessen of meer dan 500 pianolessen. Omdat deze online gegeven worden maakt je hier 24/7 gebruik van en oefen je dus zelfs midden in de nacht. Voor een vast bedrag per maand profiteer je dan van de onderstaande Online Muziek Academie voordelen.
 • Leer de akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar in je eigen tempo. Kom je er niet uit, dan staat er een muziekleraar voor je klaar om je professioneel te helpen.
 • Zo lang je lid bent van de Online Muziek Academie heb je toegang tot alle gitaarlessen van de Online Muziek Academie.
 • Vanaf het moment dat je je interesse toont in één van onze cursussen heb je direct toegang.
 • Er worden cursussen aangeboden voor gitaarspelers van alle niveaus. Deze zijn ideaal als je zelf het gevoel hebt dat je vast zit.
 • Verbeter je techniek, kom uit de sleur en ga samen met de Online Muziek Academie door naar het volgende niveau.
 • Je krijgt toegang tot onze handige gitaar leren spelen app.
 

Gitaarles bij de Online Muziek Academie

Er zijn een groot aantal mensen die zichzelf gitaar proberen te leren. En in sommige gevallen gaat dit goed. In andere gevallen, en deze situaties herken je zelf misschien ook, is er een gebrek aan inspiratie, loop je vast of kun je de motivatie niet meer vinden om elke dag te oefenen. En dan, heel jammer, geef je het op. De gitaarles van de Online Muziek Academie, waar je dus ook de gitaarakkoorden voor Sinterklaasliedjes kunt leren, is anders. Wij gebruiken een bewezen methode waarmee je binnen 8 weken gitaar leert te spelen. En dat kan iedereen, dus ook jij.  

De akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar als onderdeel van ons lesplan

Het is erg goed mogelijk dat jij graag beter gitaar wilt leren spelen, maar dat je er zelf niet uitkomt. En een goede manier om dit jaar weer motivatie te krijgen is door je voor te nemen de akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar te leren en er jouw familie en vrienden mee op te fleuren. Daarom biedt de Online Muziek Academie een bewezen methode aan die is ontwikkeld door Jeroen Pennings en Hans Schot. Deze methode bestaat uit drie onderdelen.  
 1. Gitaarlessen

De Online Muziek Academie biedt iedere gitarist 200 basislessen aan. Hierin leer je alles wat je moet weten om goed gitaar te kunnen spelen. Als jij nog niet kunt spelen, dan begin je bij les 1 en ben je wat ervarener, dan spring je wat later in.  
 1. Nummers leren spelen

Om het gitaarspelen de moeite waard te maken leer je in onderdeel 2 van onze methode al je favoriete nummers spelen. Wij bieden deze aan inclusief uitleg en moeilijkheidsgraad. De akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar vind je dus ook hier. Zoek je een nummer dat er niet tussen staat? Draag deze dan aan en wij proberen aan je verzoek te voldoen.  
 1. Workshops

Naast de lessen en de instructies om de nummers te spelen bieden we ook workshops aan. Deze worden om de week aangevuld. Kom je terwijl je de akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar aan het leren bent een techniek tegen die je lastig vindt? Dan wordt hier in de workshops verder op ingegaan. Ook behandelen we hier andere onderwerpen, zoals stijlen en verschillende genres.  

Leer Sinterklaas- en kerstliedjes bij de Online Muziek Academie

Bij ons lees je de akkoorden voor Sinterklaasliedjes op gitaar, maar waarom voeg je niet ook een aantal mooie kerstliedjes toe aan je repertoire? Met een onbeperkte toegang tot alle gitaarlessen van de Online Muziek Academie kun je de feestdagen dit jaar echt magisch maken.