Krezip – I Would Stay leren spelen | Online Muziek Academie
Gitaar spelen

Krezip – I Would Stay leer je spelen bij de Online Muziek Academie

Wist je dat het ultieme festival liedje van Krezip – I Would Stay al weer 20 jaar oud is? En nog steeds stonden honderden mensen dit uit volle borst mee te zingen toen Krezip voor Pinkpop 2019 weer samen kwam. Daarom bieden we je hier de instructies aan zodat jij dit schitterende nummer ook kunt leren te spelen. De intro is vooral erg goed te doen en zet je deze in op een feestje dan heb je geheid succes. Met de onderstaande instructievideo en enige dedicatie speel je Krezip – I Would Stay net als Jacqueline Govaert dit 20 jaar geleden voor het eerst deed.  

De akkoorden voor Krezip – I Would Stay

Krezip gebruikt tijdens dit nummer de volgende reeks akkoorden:   Bm – Am – G voor de intro, het couplet en de bridge. Bm – D – A – G voor het eerste refrein Em – D – C voor het tweede refrein  

Andere nummers aanvragen via de Online Muziek Academie

Wij proberen zoveel mogelijk nummers aan te bieden, zodat jij al je favorieten leert spelen. Voor slechts €14,95 per maand leer je noten spelen op gitaar, leer je piano spelen en kun je online leren zingen. En de eerste maand betaal je dan maar €4,95. Heb jij een nummer dat je wilt leren die niet door ons wordt aangeboden? Dan vraag je deze gemakkelijk bij ons aan en wij zorgen dat hij er tussen komt.   Tot dan toe: succes met Krezip – I Would Stay!