Zie Ginds Komt de Stoomboot leren spelen | Online Muziek Academie
Sinterklaas liedjes

Zo leer jij Zie Ginds Komt de Stoomboot spelen voor een onvergetelijke pakjesavond

Heb je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes dan maak je hun en jouw kerstavond onvergetelijk door samen Zie Ginds Komt de Stoomboot te zingen. En dan speel jij dit natuurlijk op de gitaar terwijl zij uit volle borst mee zingen en dansen. Het goede nieuws is dat dit klassieke Sinterklaasnummer helemaal niet moeilijk is om te leren. Daarbij is hij voor gevorderde pianisten ook wat lastiger te maken. Met deze instructievideo van de Online Muziek Academie maak jij je Zie Ginds Komt de Stoomboot ook snel meester.  

De akkoorden voor Zie Ginds Komt de Stoomboot

Om Zie Ginds Komt de Stoomboot op piano of gitaar te spelen kun je het volgende akkoordenschema aanhouden. C G G C C G G C G C F G C G C  

Liedjes aanvragen bij de Online Muziek Academie

Zie Ginds Komt de Stoomboot is een geweldig nummer voor piano en gitaar. Deze en vele andere nummers leer je via de online lessen van de Online Muziek Academie. Staat het nummer dat jij zoekt hier niet tussen? Vraag deze dan snel bij ons aan en wij zorgen dat jouw nummers worden toegevoegd. Je wordt lid van de Online Muziek Academie voor slechts €14,95 per maand en dan heb je toegang tot al onze lessen en workshops. De eerste maand betaal je dan maar €4,95. Breng jouw zang, gitaarspel of pianospel naar het volgende niveau met de Online Muziek Academie.