muziekschool in Hillegom | Online Muziek Academie
muziekschool in Hillegom

De Online Muziek Academie: beter betaalbaar dan een muziekschool in Hillegom 

Bij de Online Muziek Academie heb jij meer kans van slagen dan bij een muziekschool in Hillegom. Waarom? Omdat je bij ons alle middelen aangereikt krijgt om in je eigen tempo en op tijdstippen die je zelf uitkiest een instrument te leren bespelen. We bieden ook zang lessen aan en in totaal staan er honderden cursussen tot je beschikking. En omdat we hier om de week nieuw materiaal aan toevoegen, is dit getal altijd groeiende. Lidmaatschap is maar €14,95 per maand (word lid en je krijg de eerste maand €10 korting) en daarvoor krijg je een stok achter de deur, een duwtje in de rug en helpen wij je over de drempel.  

Geen muziekschool in Hillegom zo flexibel

Bij ons kun je elektrische gitaar leren spelen voor beginners, maar we bieden ook lessen aan voor gevorderden. Je zult zien dat onze bibliotheek vol zit met handige informatie om je daarbij te helpen. De lesplannen die zijn samengesteld door onze geschoolde docenten boeken dagelijks resultaten en dat zie je terug aan de 2000+ succesvolle studenten die we vandaag de dag begeleiden. Of je nu blues gitaar wilt leren spelen, klassiek piano onder de knie wilt krijgen of je zangtalenten wilt uitbreiden, bij ons doe je dit onder het waakzame oog van ervaren specialisten.  

Leer je favoriete nummers spelen en zingen

Als muziekliefhebber zijn er vast een aantal nummers die je graag wilt kunnen spelen. Wij proberen de tablatuur en noten van zoveel mogelijk bekende liedjes aan te bieden. En omdat we onze leden graag helpen, kun jij je favoriete nummers aandragen, mochten ze hier niet bij staan. Wij gaan dan voor je aan de slag, zodat jij binnen de kortste keren in de voetstappen treedt van jouw muzikant. Zoek dus geen muziekschool in Hillegom, maar kom bij de Online Muziek Academie. Wij maken van iedereen een performer.