Muziekschool Maastricht
Muziekschool Maastricht

Muziekschool Maastricht

Eigenlijk hoort elke rechtgeaarde muziekliefhebber en muzikant  Muziekschool Maastricht te kennen. Het is een virtuele muziekschool en eigenlijk meer een platform voor iedereen die zelf muziek maakt, muziek wil maken of die gewoon meer wil weten over alles wat met muziek te maken heeft. Het is een uitgebreid platform waar je heel veel - zo niet alles- vindt over muziek en wat daar mee te maken heeft.

Je vindt er erg veel informatie en handige tools voor alle soorten muziek

Want wat vind je niet op de website van Muziekschool Maastricht?  Je vindt er heel erg veel informatie en handige tools voor popmuziek, jazz en voor muzikanten in het algemeen. En eigenlijk kan iederene prima op het platform terecht, ook muzikanten of aspirant muzikanten van buiten Maastricht. De informatie van Muziekschool Maastricht is grenzeloos namelijk. 

Je vindt alles op het platform van Muziekschool Maastricht

Informatie over tal van verschillende instrumenten, over geluidsapparatuur, muziektheorie, gitaarakkoorden, MIDI files en links naar andere muziek websites, je vindt het allemaal op het platform van Muziekschool Maastricht. Bovendien wordt de informatie steeds geactualiseerd. Het is dus zeer de moeite waard om regelmatig eens je licht op te steken bij Muziekschool Maastricht. De virtuele muziekschool is er al vanaf 2003 en grote man achter het platform is Sander  Sanders, voormalig audio docent van onder meer Lighthouse of Music.

Maak kennis met bladmuziek en leer er online zingen

Als muziekliefhebber is er amper een leukere muziekschool voor te stellen. Het is een platform voor bands voor liefhebbers van de basgitaar en voor dj’s. Maar ook gerelateerde onderwerpen als geluidstechniek komt aan de orde, net als muziektheorie en zang. Online zingen kan eveneens op via Muziekschool Maastricht, waar elektrische gitaar spelen uitgelegd wordt en waar je kennis maakt met bladmuziek. Het is simpelweg een must voor iedereen die iets met muziek heeft.