Muziekschool in Hengelo | Online Muziek Academie
Muziekschool Hengelo

De Online Muziek Academie: flexibeler en betaalbaarder dan een muziekschool in Hengelo

Het is niet gemakkelijk om een muziekschool in Hengelo te vinden die jouw tijdschema volgt en die jouw tempo aanhoudt. Daarnaast zijn muziekscholen vaak duur en heb je niet altijd de tijd om voldoende te oefenen. Met de Online Muziek Academie kun je gitaar online spelen, kun je leren zingen of kun je je de piano meester maken. Omdat we een online muziekschool zijn doe je dit in je eigen tijd en op een snelheid die je zelf bepaalt. Lidmaatschap kost maar €14,95 per maand (€4,95 voor de eerste maand) en voor dat geld krijg je onbeperkt toegang tot honderden lessen voor beginners en gevorderden. En hier voegen we om de week nieuw materiaal aan toe.

Flexibeler leren dan met een muziekschool in Hengelo

Dit lage maandbedrag geeft je ook alle flexibiliteit om jouw studie een succes te maken. Als je het een keer wat rustiger hebt ga je sneller en is je week al vol, dan doe je het rustiger aan. Daarnaast is onze muziekschool altijd open en kun je online gitaar leren spelen op tijdstippen die jou het beste uitkomen. Deze flexibiliteit draagt bij aan een grotere kans van slagen. Wij geven je alle middelen die je nodig hebt om van jouw muzikale droom een succes te maken.

Geschoolde docenten en bewezen methoden

Onze docenten staan ook altijd tot je beschikking en zij hebben een aantal methoden ontwikkeld die bewezen hebben succesvol te zijn. De 2000+ succesvolle studenten die je voor gingen zijn hier het bewijs van. Voordat je een muziekschool in Hengelo aanwijst probeer je de Online Muziek Academie eerst gratis uit. Je volgt dan een aantal lessen om te zien of wij voor jou de beste oplossing zijn. Met ons speel jij binnen de kortste keren je favoriete gitaarsolo, het mooiste klassieke stuk of zing je de sterren van de hemel.