muziekschool uit Krimpen aan den IJssel | Online Muziek Academie
muziekschool uit Krimpen aan den IJssel

De Online Muziek Academie: sneller succes dan bij een muziekschool in Krimpen aan den IJssel

Leer een instrument bespelen bij de Online Muziek Academie en je hebt geen muziekschool in Krimpen aan den IJssel meer nodig. Want bij ons heb je onbeperkt toegang tot honderden lessen voor piano, gitaar en zang. Wij geloven dat iedereen muzikant kan worden en daarom geven wij je de middelen om deze droom waar te maken. Dit alles krijg je voor slechts €14,95 per maand. Dat – plus de €10 korting als je lid wordt - maakt ons niet alleen succesvoller dan een muziekschool in Krimpen aan den IJssel, maar ook goedkoper.  

Beter betaalbaar dan een muziekschool aan Krimpen aan den IJssel

Omdat jij degene bent die bepaalt hoe snel en wanneer je jouw muzieklessen volgt, ben je niet afhankelijk van het schema van een docent aan de muziekschool. Door lid te worden van de Online Muziek Academie bespaar je ook geld. Onze eigen docenten staan altijd voor je klaar, mocht je er niet uitkomen. Bij ons vind je naast lessen ook workshops en informatie, zoals gitaar leren spelen tips en over het kopen van een nieuw instrument. Vergeet het om via YouTube piano te leren spelen, want bij ons vind je alles wat je nodig hebt om succesvol te worden.  

We begeleiden je van begin tot eind

Voor minder dan €15 per maand bieden wij jou een stok achter de deur aan. Zo lang je een tempo aanneemt dat bij je past en je je eigen tijd goed indeelt, garanderen wij succes. We hebben lessen voor beginners en gevorderden en van jong tot oud. Wat ook jouw reden om muziek te willen maken, wij begeleiden je totdat je je doel bereikt hebt en daarna. Probeer eerst een aantal lessen gratis uit voordat je contact opneemt met een muziekschool uit Krimpen aan den IJssel. Je zal niet worden teleurgesteld.