Muziekschool in Waterland | Online Muziek Academie
muziekschool in Waterland

Geen muziekschool in Waterland is zo flexibel als de Online Muziek Academie

Piano, gitaar en zang leren op je eigen tempo en in je eigen tijd, daar kan geen muziekschool in Waterland tegenop. En dit is exact wat we jou aanbieden bij de Online Muziek Academie. Voor een maandelijks lidmaatschap van €14,95 per maand krijg je toegang tot honderden lessen voor jouw discipline. Deze zijn onderverdeeld per niveau, dus ook als je al ervaring hebt vind je hier een gepast plan tussen. De lessen worden om de week aangevuld en zijn bewezen succes te hebben. Dit is iets wat de 2000+ leden die je voorgingen ook zeker allemaal beamen.  

Meer vrijheid dan bij een muziekschool in Waterland

Iedereen kan leren muziek te maken en daarom hebben we onze lessen voor al onze leden onbeperkt beschikbaar gemaakt. Jij hebt een stok achter de deur, maar deelt je les- en oefentijden in naar je eigen schema. Op die manier bepaal je zelf hoe snel je leert en wanneer je leert en dat is vandaag de dag natuurlijk een groot voordeel. Met deze vrijheid kun je bij ons gitaar leren spelen, stemoefeningen zingen en de piano of het keyboard eindelijk onder de knie krijgen. Onze docenten staan altijd tot je beschikking en helpen jou persoonlijk je muzikale doelen te overtreffen.  

Treed in de schoenen van je favoriete muzikanten

Bij ons leer je niet alleen een instrument te bespelen of een lied te zingen. We bieden ook de tablatuur en noten aan van vele bekende nummers, zodat jij je deze probleemloos meester maakt. Staat jouw nummer hier niet tussen, dan vraag je deze aan, zodat we aan je wensen kunnen voldoen. Probeer ons eerst gratis uit, voordat je naar een muziekschool in Waterland gaat. Dan laat je voor minder geld en met meer vrijheid eindelijk aan je familie en vrienden zien wat je in je mars hebt.