Geen muziekschool in Groningen, probeer de Online Muziek Academie
Muziekschool groningen

Zoek in Groningen een muziekschool of word lid van de Online Muziek Academie

Ben jij in Groningen een muziekschool aan het zoeken en kom je er niet uit? Dat komt mogelijk doordat jij een druk leven leidt en het moeilijk is om de lessen daar in te passen. Het is niet zo dat er geen kwalitatieve muziekscholen zijn in Groningen, in tegendeel. Het is alleen lastig om een muziekschool te vinden die werkt op jouw tempo en op een tijd die jij uitkiest. De Online Muziek academie biedt jou alles wat een muziekschool je ook kan bieden, maar wij bepalen niet je tempo en schema, dat doe je zelf.

In Groningen geen muziekschool zo goedkoop

Wij bieden onze studenten honderden lessen aan en dat voor €14,95 per maand. Voor de eerste maand geven we je €10 korting. Voor dat bedrag krijg je onbeperkt toegang tot lessen, onze workshops en een grote hoeveelheid informatie in jouw discipline. Je leert over wat een goede beginners gitaar is om te kopen of om te leren zingen voor dummies. Je volgt de lessen in je eigen tijd en op je eigen tempo en dat doe je 24/7. Onze ervaren docenten begeleiden je en ook zij staan altijd tot je beschikking als je er even niet uitkomt of een vraag hebt. Met deze vrijheid en flexibiliteit is de kans dat je succesvol en snel muziek leert maken veel groter dan als je je in Groningen bij een muziekschool aansluit.

Probeer ons eerst gratis uit

Wij bieden je de middelen en de begeleiding om dit leerproces succesvol te maken. Daarna is het aan jou om invulling te geven aan je lesplan en tempo. Het is goed mogelijk dat je de ene week meer tijd hebt dan de andere, maar dat is niet erg. Probeer ons daarom eerst gratis uit en beoordeel zelf of wij je kunnen helpen. De 2000+ studenten die je voorgaan zeggen van wel.