Een goede pianoleraar vinden
Een goede pianoleraar vinden

Een goede pianoleraar vinden is niet gemakkelijk. Online zoeken is tegenwoordig heel eenvoudig, maar het moet ook nog klikken met je nieuwe leraar. Als je goed piano wilt leren spelen zal je jarenlang lessen volgen, met dezelfde pianoleraar. Als het dan niet goed klikt tussen jullie zijn je pianolessen al snel niet meer iets waar je naar uitkijkt.

Ook het niveau moet bij je passen. Wellicht heb je ooit al pianolessen gevolgd en zit de basis er al aardig in. Een pianoleraar die heel goed is met beginners, is dan minder geschikt voor jou. Jij wilt hoger komen qua niveau.

Je zult veel tijd in je eentje achter de piano doorbrengen om te oefenen, een ander deel oefen je samen met je pianoleraar. Een goede klik is essentieel om je plezier in pianospelen te behouden.

pianoleraar

Waarop letten bij het kiezen van een pianoleraar

Pianoleraren kan je vinden op muziekscholen, of je kiest voor een privéleraar. Een privéleraar biedt je meer flexibiliteit qua tijden en oefenlocatie. Je kunt vaak in je eigen huis oefenen of bij de pianoleraar thuis. Maar klikt het niet tussen jou en je pianoleraar dan zal je opnieuw op zoek moeten.

Een andere optie zijn online pianolessen. Hierin is de keus tegenwoordig ruim. Er zijn online hele goede pianoleraren te vinden. Het is minder persoonlijk dan bij een privéleraar maar online lessen zijn zeer flexibel. Waar en wanneer je maar wilt heb jij toegang tot jouw lessen. Je kunt dus zoveel oefenen als je maar wilt. Vaak kan je ook je vragen kwijt bij je pianoleraar, zo krijg jij advies op maat en leer je snel.

Om te zien wat bij jou past is het nemen van proeflessen aan te raden. Veel pianoleraren en muziekscholen bieden gratis proeflessen aan. Zo kan je kijken of het klikt en een goede keus maken.
Ook online muziekscholen bieden gratis proeflessen aan. Bij de online muziek academie mag je zelfs de eerste 7 lessen gratis volgen!

De perfecte pianoleraar voor jou

Iedere pianoleraar heeft zijn eigen manier van werken. Ook online pianolessen worden vaak op deze manier gemaakt. Maar om goed piano te leren spelen is het belangrijk dit te doen aan de hand van een stappenplan dat logisch, helder en gestructureerd is opgesteld. Je leert het beste als je dit op je eigen tempo kunt doen, op de momenten die voor jou het beste uitkomen. De Onlinemuziekacademie.nl werkt met een speciale methode, die zorgt voor snel en goed resultaat.

Piano leren spelen

Bij de online muziek academie werken wij uitsluitend met de beste pianoleraren. Er staan meer dan 400 pianolessen online en er komen om de week nieuwe lessen bij. Je kunt zelfs muzieknummer aanvragen die je graag wilt leren spelen.

Pianolessen kunnen veel geld kosten. Omdat wij graag zoveel mogelijk mensen willen laten genieten van het piano spelen zijn onze lessen zo’n 7x goedkoper dan reguliere lessen bij een muziekschool of privéleraar.
Om ook jouw vragen te beantwoorden is er onbeperkt support van jouw pianoleraar. Zo kan je al binnen enkele weken de juiste basis onder de knie hebben. Hoe leuk is dat?!

Benieuwd naar onze pianoleraren?pianoles

Maak vandaag nog kennis met jouw online pianoleraar. De eerste 7 lessen zijn helemaal gratis, tijd genoeg dus om te ontdekken of online pianolessen bij jou passen.
Op zoek naar een goede pianoleraar? Zoek niet verder! Vul je gegevens hieronder in en krijg direct toegang tot je eerste pianolessen.