Gitaarles Drenthe | Online Muziek Academie
Gitaarles Drenthe

Gitaarles Drenthe

Het is vaak een heel gezoek om een gitaarleraar bij jou in de buurt te vinden die gitaarlessen geeft. Zo is het vaak onmogelijk om het hele land af te reizen voor die ene gitaarles. Daarom hebben wij de gitaarlessen opgedeeld in provincie. Zo behandelen wij op deze pagina de gitaarlessen in Drenthe. Om je alvast het nodige werk te besparen hebben wij in het klein het één en ander onderzocht. Daarom behandelen we specifiek één muziekschool die gitaarlessen aanbiedt. Met een uitgebreide informatie over lestijden, lesmethodes en tarieven. Vind je deze gitaarleraar toch niks? Dan kun je altijd nog andere gitaarleraren benaderen. Gitaarles Drenthe 

Leraar gitaarles Drenthe

De gitaarleraar oftewel muziekschool waar wij voor gekozen hebben is Gitaarlesassen.nl. De reden dat we voor Gitaarlesassen.nl hebben gekozen is het aanbod. Niet alleen zijn hier de gitaarlessen geschikt voor gevorderden, maar ook voor beginners. Ook is het voor kinderen makkelijk om gitaar te leren spelen door doeltreffend en op een speelse manier ze de gitaar eigen te maken. Daarnaast maakt Gitaarlesassen.nl gebruik van een eigen ingerichte gitaarstudio. Handig om professioneel en met alles bij de hand aan de slag te gaan. Meer over de methode in de ‘lesmethodes’ van de gitaarles in Drenthe.

Lesmethoden

De lesmethodes van een gitaarles in Drenthe is nogal verschillend. Zo zal de ene gitaarleraar zich meer richten op theorie dan op praktijk. Gitaarlesassen.nl combineert bijvoorbeeld het notenschrift en akkoorden die verpakt zijn in liedjes, spelletjes en oefeningen. Deze manier van lesgeven wordt gebruikt voor kinderen. Voor de volwassenen en jongeren is ook een programma opgericht. Dit programma sluit dan feilloos aan bij de doelgroep en zal snel resultaat opleveren. Als allerlaatste verzorgen ze ook een ‘praktijktraject zelfstandig muziekdocent’. In dit traject word je begeleid om uiteindelijk een eigen muziekschool op te richten.

Andere adressen in Drenthe

Uitaard zijn er ook andere adressen in Drenthe te vinden. Denk aan:

Tarieven

De tarieven van Gitaarlesassen.nl zijn op te vragen via de mail. Om niet direct de eerste beste gitaarleraar te accepteren geven we je het advies bewust op te letten. Zo betaal je in bijna alle gevallen voor een 45 minuten durende gitaarles 15 a 30 euro. Mocht dit in jou geval toch meer zijn? Denk dan eens goed na waarom de lessen zo duur zijn. Ook kun je kiezen om een duo- of misschien wel groepsles te volgen. Wat weer voordelen heeft in de prijs en als dat ook nog teveel is. Kun je altijd nog kiezen voor online gitaarlessen. Op onze homepage vind je de drie best beoordeelde en verkochte online gitaarlessen.

Online gitaar leren spelen?

Wist je dat je ook online gitaar kunt leren spelen? Voordeel is dat je niet afhankelijk bent van een externe partij maar dat je in je eigen tijd gitaar leert spelen. Op de momenten dat het jou uitkomt. Er zijn veel gitaarcursussen. Voor beginners, gevorderden, online, privé of in groepsverband. Misschien heb je al eens zo’n cursus gevolgd! Bij een docent moet je op vaste momenten tijd vrijmaken voor de lessen maar ook voor het oefenen: je krijgt huiswerk en dat moet je de volgende keer geleerd hebben. Dat lukt natuurlijk vaak niet. Bij online cursussen kun je je tijd beter indelen. Alleen: de ene cursus belooft je nog mooiere gouden bergen dan de andere. Heb je ooit een online cursus gevolgd? Mooie praatjes maar het werkt niet echt. Dat komt: ze werken niet met een methode. Een stappenplan dat je in je eigen tempo volgt, op momenten dat het jou uitkomt. Logisch, helder en gestructureerd.

Online gitaarcursus van de Online Muziek Academie

Dit zijn de voordelen:

 • Leer fantastisch gitaar spelen in je eigen tempo
 • Volg de stap-voor-stap lessen wanneer het jou uitkomt
 • Oefenen met precies resultaat – en wanneer jij er zin in hebt
 • Volg elke les zo vaak je wilt
 • Voor elektrische en akoestische gitaar
 • Oneindig veel inspiratie met hits en bekende nummers van toen en nu
 • Speel alleen de muziek die jij leuk vindt
 • Leer al je favoriete nummers spelen met heldere uitleg en voorbeelden
 • Nooit meer 25 euro voor een gitaarlesje betalen
 • Verbaas jezelf en anderen en word de grote ontdekking bij het kampvuur of op het podium…
 • Altijd onbeperkt toegang tot de lessen, nummers en workshops in het leden systeem
 • Je docenten staan altijd voor je klaar – je kunt ze altijd vragen stellen

Meer informatie over online gitaar leren spelen

Gerelateerde informatie

In onze blogs delen wij onze kennis en ervaring met jou. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Reactie plaatsen