Gitaarles Gelderland: Online Muziek Academie
Gitaarles Gelderland

Gitaarles Gelderland

Ben je op zoek naar iemand die gitaarles verzorgd in Gelderland. Wij behandelen meerdere gitaardocenten om zo alvast meer een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten in Gelderland.   Gitaarles Gelderland  

Leraar gitaarles Gelderland

Allereerst willen we het hebben over Muziekschooloostgelderland.nl. De muziekschool beschikt over maar liefst 6 gitaardocenten die verstand hebben van: akoestische (nylon/staal), elektrisch en basgitaar. Het leuke is dat elke docent weer specifiek een passie heeft voor één van de bovengenoemde gitaren. Zo heb je altijd de perfecte en passende begeleiding die je zoekt.

Andere opties

Andere opties zijn de muziekfactory in Doesburg, een muziekacademie waar je gitaar leert spelen op de klassieke gitaar of de akoestische gitaar. Ook leer je zelf liedjes schrijven, mocht je dit willen. Christien van Laar is actief in heel Gelderland, ze bestrijkt de hele regio omdat ze lessen aan huis verzorgd. In Arnhem is Lex Siedsma een bekende naam, verantwoordelijk voor gitaarlessen.

Tarieven

Niet elke gitaarleraar heeft hetzelfde lespakket en dat betekent dus ook andere prijzen. Zo zijn de prijzen erg afhankelijk van het geen wat je wordt aangeleerd. Een akoestische gitaarles is vaak goedkoper dan een elektrische gitaarles. Dit vooral omdat er veel componenten als zowel een muziekruimte benodigd is om te starten. Over het algemeen mag je hanteren dat een gitaarles van 45 minuten ongeveer 20 a 30 euro kost. Wanneer een gitaardocent toch hogere bedragen vraagt dan is het slim om jezelf of te vragen of dat bedrag het waard is. Mochten de prijzen gewoon te duur zijn dan raden wij je aan om eens te kijken naar online gitaarlessen.

Online gitaar leren spelen?

Altijd al gitaar willen leren spelen? Op jouw tempo, bij jou thuis, maar wel op de juiste manier? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is om muziek te maken. Lekker een bekend deuntje spelen op een zonnige dag, of s'avonds rond het kampvuur - samen met je vrienden, of voor de familie in de woonkamer. Gitaar spelen geeft een heerlijk gevoel. Door te kiezen voor online begeleiding kun je waar en wanneer je wilt je vaardigheden uitbreiden en beter gitaar leren spelen. De Online Muziek Academie heeft meer dan 500 online gitaarlessen klaarstaan, gemaakt door vakspecialisten. Binnen 8 weken heb je de basis van het gitaar spelen onder de knie. Tweehonderd basislessen, aangevuld met bekende hits en nummers en workshops staan voor je klaar op het moment dat jij je aanmeldt bij de Online Muziek Academie Meer weten over: online gitaar spelen

Gerelateerde informatie

In onze blogs delen wij onze kennis en ervaring met jou. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Reactie plaatsen