De beste muziekschool in Nijkerk is een online muziekschool
muziekschool in Nijkerk

De beste muziekschool in Nijkerk is een online muziekschool

Het is niet gemakkelijk om een muziekschool in Nijkerk te vinden die betaalbare lessen aanbiedt op een tijdstip dat jou uitkomt. Bij de Online Muziek Academie bieden we daar een oplossing voor. Je wordt lid voor slechts €14,95 per maand (de eerste maand is €4,95) en daarvoor heb je onbeperkt toegang tot honderden piano-, gitaar of zanglessen. Zo heb je een stok achter de deur, maar ben je flexibeler door je eigen lestempo te volgen. Online gitaar spelen, pianolessen volgen of online leren zingen is bij de Online Muziek Academie veel gemakkelijker.

Flexibeler dan een muziekschool in Nijkerk

Bij de Online Muziek Academie geloven we dat iedereen muziek kan maken en daarom bieden we meer lessen aan voor jong en oud en voor beginners en gevorderden. Om de week voegen we hier nieuw materiaal aan toe. Wat ook je niveau of leeftijd, bij ons krijg je je favoriete gitaarsolo eindelijk onder de knie. Ook leren we je jouw pianospel te verbeteren en je zang te perfectioneren. De docenten staan altijd voor je klaar en onze muziekschool is nooit gesloten. Daarbij krijg je toegang tot een handige app zodat je waar je ook bent kunt oefenen.  

Vraag jouw favoriete nummers aan

Met in totaal meer dan 2400 lessen en meer dan 2000+ tevreden leden is de Online Muziek Academie ondertussen een begrip. Via ons leer je je favoriete nummer feilloos spelen en bieden we deze nog niet aan, dan geef je ons een seintje. Probeer ons eerst gratis uit voordat je een muziekschool in Nijkerk aanwijst. Je zult zien dat onze lessen betaalbaar, duidelijk en begrijpelijk zijn en dat je jezelf snel naar het volgende niveau brengt. Wil je elektrische gitaar leren spelen, wil je Beethoven onder de knie krijgen of gospel zingen? Verder dan de Online Muziek Academie hoef je niet te kijken.