De beste muziekschool in Oost Gelderland is de Online Muziek Academie
muziekschool in Oost Gelderland

De beste muziekschool in Oost Gelderland is de Online Muziek Academie

Wat kan de Online Muziek Academie jou bieden dat een muziekschool in Oost Gelderland niet kan? Dat is flexibiliteit. Onze docenten zijn altijd beschikbaar en helpen je het volgende niveau te bereiken, maar in je eigen tempo. De 500+ gitaar-, 500+ zang- of 500+ pianolessen die we aanbieden zijn beschikbaar wanneer jij tijd hebt en het maakt niet uit hoe vaak of wanneer dit is. Daarom is de Online Muziek Academie dé muziekschool in Oost Gelderland, maar ook in Nederland, de Benelux en de hele wereld.  

Goedkoper dan een muziekschool in Oost Gelderland

De Online Muziek Academie biedt jou gitaar-, zang- en pianolessen aan en dat voor slechts €14,95 per maand. Voor de eerste maand geven we je €10 korting. Je hebt hier altijd toegang toe, eventueel via onze handige app, en leert zo snel en zo vaak als je zelf uitkomt. Je kunt piano leren spelen via YouTube, maar veel mensen komen dan vast te zitten. Je kunt jezelf klassieke gitaar leren spelen, maar hoe kom je verder? De Online Muziek Academie geeft je een stok achter de deur, zonder je aan vaste tijden te binden. Dat levert een groot succespercentage op, iets wat meer dan 2000+ leerlingen die je voorgingen kunnen beamen. 

Cursussen voor jong en oud en elk niveau

De hoeveelheid lessen die we aanbieden heeft ondertussen de 2400+ bereikt en hier voegen we om de week nieuw materiaal aan toe. Daarom vind je ongetwijfeld voldoende aanbod, wat ook je leeftijd en wat ook je niveau. Wil je graag een bepaald nummer leren spelen, dan heb je onbeperkt toegang tot de bibliotheek van jouw instrument. En staat jouw nummer hier niet tussen, dan vraag je deze gemakkelijk aan. Probeer ons eerst gratis uit, voordat je naar een muziekschool in Oost Gelderland stapt. Wij bieden voor iedereen lessen, workshops, bladmuziek, tablaturen en ondersteuning . Hiermee helpen we jou en je mede cursisten je muzikale doelen en dromen werkelijkheid te maken.