Online Muziek Academie, de alternatieve muziekschool voor gitaar, piano en zang
Muziek

De Online Muziek Academie: de alternatieve muziekschool voor gitaar, piano en zang

Ben jij op zoek naar een muziekschool waar je gitaar en piano kunt leren spelen en kunt leren zingen, dan is de Online Muziek Academie de alternatieve muziekschool voor jou. Wij zijn namelijk altijd open en dat betekent dat je kunt studeren wanneer je wilt en op een tempo dat jou uitkomt. Bij standaard muziekscholen ben je gebonden aan het schema van de docent en van de school. Je moet je oefeningen altijd bijhouden en volgen, ook al heb je wel eens geen tijd. Bij de Online Muziek Academie is dit anders, want bij ons vul je zelf je schema in.

Begeleiding van de alternatieve muziekschool

Bij de Online Muziek Academie kun je online gitaar spelen, kun je je de piano meester maken of kun je online leren zingen en dat alles voor maar €14,95 per maand. We geven je de eerste maand voor slechts €4,95. Je krijgt voor dat geld ook 24/7 begeleiding van een alternatieve muziekschool die altijd open is. Behalve 500+ piano- en gitaarlessen en 500+ zanglessen bieden we ook workshops aan, die dieper ingaan op een bepaalde techniek. Daarnaast staat er een grote hoeveelheid informatie over jouw discipline, zoals ‘7 tips om gitaarliedjes uit je hoofd te leren’ tot je beschikking, waar je altijd toegang toe hebt.

Probeer ons gratis uit

Is het jouw droom om beter te leren zingen, om je favoriete pianostuk onder de knie te krijgen of om alle gitaarakkoorden te leren, dan is de Online Muziek Academie de alternatieve muziekschool voor jou. We hebben ook een app waarmee je altijd en overal kunt oefenen. Probeer ons daarom eerst gratis uit, net als de 7500+ studenten die je voor gingen, en beoordeel zelf of wij jouw de beste begeleiding bieden. Zo maak je van jouw muzikale droom ook in de kortste keren de werkelijkheid.