De Online Muziek Academie, de muziekschool voor jou
Muziekschool voor jou

De Online Muziek Academie: de muziekschool voor jou

Ben jij op zoek naar een muziekschool waar je altijd terecht kunt, dan is de Online Muziek Academie de muziekschool bij uitstek. Wij bieden iedereen die piano of gitaar wil leren, of die beter wil leren zingen, honderden lessen aan die je kunt volgen waar en wanneer het je uitkomt. Dat betekent dat je je eigen lesplan kunt indelen, in plaats van dat je je aan het schema van een school moet houden. Door jou alle middelen aan te bieden om van je muzikale avontuur een succes te maken, geef jij verder invulling aan de manier waarop je dat wilt doen. Wij staan 24/7 voor je klaar en dat voor slechts €14,95 per maand.  

De muziekschool met een passie

Bij de Online Muziek Academie geloven we dat iedereen muziek kan maken, ongeacht je leeftijd of de drukte van je dagelijkse leven. Als het voor jou lastig is om vaak te oefenen, dan doe je dit gewoon op een rustiger tempo. En heb je toch een keer wat meer tijd, dan geef je even wat meer gas. Wij hebben ervaren docenten in dienst die je altijd kunt aanspreken en vragen om hulp. Zo heb je de basis van het gitaar spelen in de kortste keren onder de knie, speel je in no time Für Elise op de piano of zing je snel de sterren van de hemel. Het is onze passie om jouw muziekdromen werkelijkheid te maken.  

Nog veel meer 

Naast honderden online lessen bieden we ook workshops aan, zodat je bepaalde technieken verder verbetert. Hier voegen we om de week nieuw materiaal aan toe. Daarnaast vind je bij ons ook een grote hoeveelheid informatie, zoals onze gitaar leren spelen tips of de aanschaf van een nieuwe piano. De Online Muziek Academie is daarom de muziekschool waarbij je voor weinig geld grote successen boekt. Word lid en voor de eerste maand betaal je slechts €4,95.