Muziekschool in Amstelveen | Online Muziek Academie
Muziekschool in Amstelveen

Muziekschool in Amstelveen nodig? Word lid van de Online Muziek Academie

Waarom zou je blijven zoeken naar een goede muziekschool in Amstelveen als je bij de Online Muziek Academie altijd toegang hebt tot muzieklessen? Wij bieden ieder lid voor slechts €14,95 per maand onbeperkt toegang tot meer dan 500 gitaarlessen. Daarnaast bieden we ook meer dan 500 zanglessen of meer dan 500 pianolessen aan. Bij ons kun je leren in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt en op je eigen tempo. En of dat nu midden in de nacht is, vroeg in de ochtend of op afwisselende tijden, dat maakt niet uit.

Een muziekschool in Amstelveen is niet meer nodig

Via de Online Muziek Academie heb je 24/7 toegang tot allerlei gitaarlessen. Bij ons kun je ook zingen en dansen, je favoriete gitaarsolo’s leren, het mooiste klassieke stuk op de piano leren spelen en meer. Onze online gitaarlessen worden gegeven met een methode die bewezen heeft te werken. Ook onze pianolessen zijn perfect voor zowel beginners als gevorderden en onze docenten staan altijd voor je klaar om je te helpen. Wil je je zangtalenten verder ontwikkelen? Dan doe je dit goedkoper, gemakkelijker en op je eigen tempo bij de Online Muziek Academie.

Lessen voor iedereen

Wij bieden gitaar-, piano- en zanglessen aan voor iedereen. Wat ook je niveau of je leeftijd, via ons zie je in een paar weken al resultaat. De eerste 7 lessen zijn gratis, zodat je eerst kunt zien of online zingen en spelen voor jou is weggelegd. Daarna kun je altijd nog naar een muziekschool in Amstelveen gaan. Leer je favoriete nummers op gitaar, piano of zang en staat jouw nummer hier niet tussen, dan vraag je deze zelf bij ons aan. Met meer dan 2000+ tevreden leden die je voorgingen, stellen wij jou ook vast niet teleur.