Muziekschool in Oosterbeek | Online Muziek Academie
Muziekschool in Oosterbeek

Muziekschool in Oosterbeek met onbeperkt toegang? Probeer de Online Muziek Academie

Een instrument leren spelen heeft tijd nodig en een muziekschool in Oosterbeek is dan niet altijd even flexibel. Je bent aangewezen op een vaste tijd, op een bepaald programma en je betaalt hier veel geld voor. De Online Muziek Academie pakt dit anders aan, want wij begrijpen dat muziek maken geen tijdschema nodig heeft. Vandaag de dag zijn we allemaal druk en hebben we al genoeg te doen. Oefenen plus het opdagen op een geplande muziekles is dan niet altijd even realistisch. Bij ons leer je in je eigen tijd en op je eigen tempo en dat voor slechts €14,95 per maand.

Flexibeler dan een muziekschool in Oosterbeek

Wij geloven dat iedereen muziek kan maken en dat iedereen een instrument kan leren spelen of kan zingen. Het probleem is alleen dat niet iedereen hier voldoende tijd voor vrij kan maken. Als je lid wordt van de Online Muziek Academie (de eerste maand betaal je dan slechts €4,95), dan heb je onbeperkt toegang tot meer dan 500 zang-, meer dan 500 gitaar- of meer dan 500 pianolessen. Hier voegen we op de week meer materiaal aan toe. Deze zijn opgesteld door onze geschoolde docenten. Omdat we een online muziekschool zijn, zijn we 24/7 geopend en kun je dus wanneer en waar je wilt een les volgen. Via onze app wordt dit nog gemakkelijker en kun je online gitaar leren spelen, zanglessen volgen of piano of keyboard leren spelen op een manier die jou het beste uitkomt.  

Betaalbare lessen

Het moet je geen rib uit je lijf kosten om muziek te kunnen spelen en daarom betaal je bij ons een minimaal bedrag per maand. Je hebt een stok achter de deur, maar bent veel flexibeler om jouw lesplan in te vullen dan je bij een muziekschool in Oosterbeek zou zijn. Wacht daarom niet langer en leer twang zingen, je favoriete gitaarsolo spelen of maak je dat klassieke stuk eindelijk meester op de piano. Met de Online Muziek Academie bereik je snel het volgende niveau.