Mr Probz Waves op gitaar leren spelen

Mr Probz Waves op gitaar leren spelen

 In 2013 kwam het geweldige nummer Waves van Mr Probz uit. Maar wist je dat het nummer in eerste instantie niet eens een hoge positie in de hitlijsten behaalde? Totdat Waves ineens in 2014 op nummer 1 in de hitlijsten van Engeland belandde! Dennis Princewell Stehr a.k.a. Mr Probz is een rapper en singer-songwriter van Nederlandse bodem. In het begin van zijn carrière maakte Probz nog Nederlandstalige muziek, maar vandaag de dag is hij overgegaan tot het maken van Engelstalige nummers. Waves is één van zijn meest bekende en populaire nummers en wordt dan ook vaak op diverse instrumenten gespeelt en gezongen! Wil jij de akkoorden weten om Waves van Mr Probz op je gitaar te leren spelen? Lees dan snel verder want in dit artikel gaan we je alles vertellen over de te spelen akkoorden voor het nummer Waves!

Gitaar akkoorden voor Waves van Mr Probz

Wat is er leuker dan een mooi nummer als Waves van Mr Probz te leren spelen op je gitaar? Ken je de tekst van Waves al en lijkt het je geweldig om tegelijkertijd dit nummer te zingen en op je gitaar te spelen? Dan gaan we nu kijken naar welke akkoorden je moet spelen om dit geweldige nummer te kunnen laten horen! Het nummer wordt gespeeld met de volgende vier akkoorden: Het Em, D, Bm en C akkoord. Je kunt de akkoorden zowel in open akkoorden als barré akkoorden spelen. Als beginnende gitarist kan je het beste de open akkoorden spelen, dit is een stuk eenvoudiger. Ben je al een gevorderde gitarist? Dan kan je ervoor kiezen om de barré akkoorden te gebruiken.

Songtekst en gitaarakkoorden Mr Probz’s Waves

Intro

Em D Bm C 4x

Em D Bm C

My face above the water

Em D Bm C

My feet can’t touch the ground, touch the ground. And it feels like,

Em D Bm C

I can see the sands on the horizon

Em D Bm C

Everytime you are not around I’m slowly drifting

Em D Bm C

Away, drifting away

Em D Bm C

Wave after wave. Wave after wave, I’m slowly drifting

Em D Bm C E

Drifting away. And it feels like I’m drowning

D Bm C Em D Bm C

Pulling against the stream. Pulling against the stream

Intermezzo

Em D Bm C x4

Em D Bm C

I wish I could make it easy,

Em D Bm C

Easy to love me, love me

Em D Bm C

But still I reach, I find a way, I’m stuck here in between,

Em D Bm C

I’m looking for the right words to say I’m slowly drifting

Em D Bm C

Drifting away

Em D Bm C

Wave after wave. Wave after wave, I’m slowly drifting

Em D Bm C E

Drifting away. And it feels like I’m drowning

D Bm C Em D Bm C

Pulling against the stream. Pulling against the stream

Outro

Em D Bm C

Online gitaarlessen voor een betere techniek

Ben je al aardig op weg om een goede gitarist te worden, maar zou je het toch wel heel fijn vinden om wat meer hulp te krijgen op jouw pad naar succesvol gitarist? Dan ben je bij de Online Muziek Academie aan het juiste adres! Wij bieden onze ruim 500 gitaarlessen online aan waar ook jij gebruik van kunt maken. De lessen zijn geschikt voor zowel de beginnende en de gevorderde gitarist en de lessen zijn geheel in eigen tempo te volgen. In onze uitgebreide en professionele lessen leren we je alles over gitaar spelen van A tot Z. De eerste 7 lessen zijn volledig gratis en vervolgens kan je helemaal zelf de keuze maken om gitaarles bij ons te gaan volgen. Je zit dus nergens aan vast na de proeflessen!

Reactie plaatsen