Gitaarlessen op afstand geheel op eigen tempo
Gitaarlessen op afstand geheel op eigen tempo

Gitaarlessen op afstand geheel op eigen tempo

Wanneer je denkt aan gitaarles denk je misschien al gauw dat je naar een muziekschool of een andere locatie moet reizen om daar les te krijgen. Echter is het in deze tijd heel goed mogelijk om volledig op afstand gitaarlessen te volgen! Er kleven dan ook vele voordelen aan het nemen van online gitaarlessen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet te reizen en kun je de lessen volgen waar en wanneer je dat wilt. Bij ons vind je dan ook ruim 500 gitaarlessen online die je geheel in je eigen tempo kunt volgen. Wat ook een groot pluspunt is; je kan de lessen ook altijd terugkijken. Zo hoef je niet nogmaals te betalen voor dezelfde lesstof als je het even niet meer weet! Ook over het contact met je gitaarcoach hoef je je geen zorgen te maken. Bij ons kun je er namelijk vanuit gaan dat onze coaches ieder moment van de dag voor je klaar staan om al je vragen te beantwoorden!

Gitaarlessen op afstand

Gitaarlessen kunnen heel eenvoudig op afstand worden gegeven. Mits je natuurlijk voor een goede muziekschool met ervaren en professionele coaches kiest! Heb je een druk schema en ben je bang dat je geen tijd kunt vinden om naar een muziekschool te gaan om lessen te volgen? Met online gitaarlessen hoef je je daar geen zorgen om te maken. Je kunt namelijk iedere dag, iedere avond, of het nu weekend is of een doordeweekse dag, de lessen volgen. Zo kun je de lessen heel eenvoudig afstemmen op jouw schema en dagelijkse leven. Je zit namelijk niet vast aan vaste tijden en dagen voor de gitaarles! Dat zorgt er dan ook voor dat je op een relaxte wijze jouw gitaarlessen kunt gaan volgen. Op geheel eigen tempo. Ben je benieuwd hoe online gitaarlessen eruit zien en of het iets voor jou is? Kijk dan eens op onze site bij het kopje gitaarlessen. Hier kun je je heel gemakkelijk aanmelden voor maar liefst 7 proeflessen zonder dat je enige verplichtingen hebt. Op deze manier krijg je een beetje een idee van hoe online gitaarlessen er bij ons aan toe gaan.

Online gitaarlessen vs lessen bij een reguliere muziekschool

Wat zijn nu eigenlijk de grootste verschillen als het gaat om online gitaarlessen en lessen bij een reguliere muziekschool? Bij een reguliere muziekschool worden jou gitaarlessen op vaste dagen en tijden ingepland. Vaak kun je ook niet eens mee beslissen welke dagen en tijden omdat er alleen op deze dagen en tijdstippen gitaarles wordt gegeven. Dit in tegenstelling van online gitaarlessen. Bij online gitaarles kun je namelijk geheel zelf de dagen en tijden bepalen dat jij gitaarles wilt volgen. Hoe vaak je dat ook wilt! Je kan dus eigenlijk helemaal zelf het tempo bepalen waarin je de lessen volgt. Een ander groot verschil is dat je voor online gitaarles de deur niet uit hoeft. Hierdoor ben je ook geen reistijd kwijt en hoef je niet door weer en wind te reizen naar de muziekschool. Je kunt gewoon lekker direct vanuit je luie stoel je gitaarlessen volgen! Ook is het zo dat je bij een reguliere muziekschool voor iedere les betaald. Misschien weet je even iets niet meer of is er iets dat nog iets meer aandacht nodig heeft. Dan zal je de lesstof uit een vorige les of lessen moeten herhalen. Dit betekent dan eigenlijk dat je dubbel betaald voor dezelfde lesstof aangezien je deze les een hoop zal herhalen uit een vorige les waarvoor je al betaald hebt. Dat is bij online gitaarlessen zoals bij ons niet zo. Je betaald een vast bedrag per maand en kunt de lessen zoveel herhalen als je zelf wilt!

Geheel je eigen tempo bepalen

Wanneer je online gitaarlessen volgt kun je heel gemakkelijk de lessen in jouw dagelijkse of wekelijkse schema plannen. Je kunt de lessen namelijk volgen wanneer en waar je dat ook maar wilt. Je hebt alleen een internetverbinding nodig. Ben je misschien in de studio of bij iemand anders thuis waar je de lessen ook kunt volgen? Dat is uiteraard ook heel goed mogelijk want je kunt de lessen zelfs volgen via je je telefoon. Hoezo ideaal! Je hebt geen les op vaste tijden en dagen en kunt bovendien geheel je eigen tempo bepalen waarop jij het gitaar spelen leert. Wanneer je iets lastig vindt kun je gewoon de les nogmaals volgen, maar je kunt ook altijd contact opnemen met je gitaarcoach. Deze staat altijd graag voor je klaar en helpt je als je ergens even niet uitkomt. Misschien heb je wel een heel druk dagelijks leven. Ook dan zijn gitaarlessen op afstand een goede uitkomst! Ieder moment dat je even de tijd hebt kun je de lessen volgen en dat is toch wel één van de grootste pluspunten van online gitaarles!

Bij ons tot wel 7 x goedkoper dan reguliere lessen!

Zoals je hierboven al een beetje hebt meegekregen betaal je bij ons een vast (en laag) bedrag per maand voor gitaarlessen en alle overige lessen die wij aanbieden. Vervolgens kan je de ruim 500 online lessen zoveel en zo vaak bekijken als je zelf wilt! Geen extra of dubbele kosten. Nee, gewoon een vaste prijs iedere maand waardoor de kosten van gitaarles tot wel 7 x goedkoper uitvallen dan bij een reguliere muziekschool! Misschien denk je nu dat de kwaliteit dan vast wel iets minder zal zijn. Absoluut niet! Wij willen zeer zeker niet arrogant overkomen, maar wij zijn er erg trots op om één van de meest hoog gewaardeerde muziekscholen van de Benelux te zijn! Onze coaches zijn absolute professionals met vele jaren ervaring als gitarist en gitaarcoach. Samen hebben wij dan ook een unieke en bewezen lesmethode ontwikkeld die je nergens anders vindt. Daarnaast is ons les abonnement maandelijks opzegbaar waardoor je feitelijk nergens aan vast zit en je kunt stoppen wanneer je dat maar wilt. Gemak en de beste service en kwaliteit staan bij ons enorm hoog in het vaandel. Daarnaast is het onze liefde voor muziek dat ervoor zorgt dat wij iedere dag gepassioneerd bezig zijn om jou te kunnen voorzien van het meest waardevolle lesmateriaal en de beste ervaringen!