Basgitaarlessen voor beginners en gevorderden
Basgitaarles voor beginners en gevorderden

Basgitaarles voor beginners en gevorderden

Wil je erg graag basgitaar leren spelen of ben je al begonnen en ben je op zoek naar kwalitatieve basgitaarlessen voor zowel beginners als gevorderden? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen! Wij van de Online Muziek Academie bieden je niet alleen de allerbeste basgitaarles van hoge kwaliteit, maar dat ook nog eens voor een voordelige prijs! Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer te weten komen over onze basgitaarlessen? Lees dan snel verder!

De basgitaar

We zullen eerst even kort met je bespreken wat nou eigenlijk een basgitaar is en wat je ermee kunt. Een basgitaar is een instrument die ietwat lijkt op een gitaar, alleen met een basgitaar speel je de bastonen in een nummer. Door een basgitaar toe te voegen aan de muziek wordt deze voller, dieper en meer compleet. De bas geeft een warme toon aan het geheel. In vele soorten muziek en muzieknummers speelt de basgitaar dan ook een grote en belangrijke rol. Waar de 'gewone' gitaar zes snaren heeft, heeft de basgitaar er maar vier. Deze vier snaren zijn hetzelfde gestemd als de vier laagste snaren van een gitaar, dus E-A-D-G, het enige verschil is eigenlijk dat de vier snaren van een basgitaar een octaaf lager gestemd zijn dan de laagste vier snaren van een 'gewone' gitaar. Daarnaast heb je basgitaren met frets, maar er zijn ook basgitaren op de markt die fretloos zijn. Net als de gewone gitaar is een basgitaar in een akoestische vorm en elektrische vorm te verkrijgen. Welke je kiest of welke het meeste geschikt is voor jou bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Dit heeft natuurlijk ook met jouw persoonlijke voorkeur te maken. De basgitaar is eigenlijk niet verbonden aan een bepaalde muzieksoort, je hoort de bastonen van deze gitaar een een grote diversiteit aan muzieknummers.

Basgitaar lessen voor beginners en gevorderden

Misschien ben je een beginnende basgitarist, misschien heb je al wat ervaring opgedaan. Voor ons maakt dat eigenlijk niet uit want wij bieden jou basgitaarlessen voor zowel beginners als gevorderden! Wanneer je je inschrijft voor onze lessen, staan alle lessen per direct voor je klaar in de online omgeving. Je hoeft niet een week te wachten om een volgende les te kunnen starten. Je kunt direct aan de slag en achtereenvolgens alle lessen volgen die we beschikbaar voor je hebben. En dat zijn er een heleboel! De basgitaar lessen bestaan namelijk uit honderden lessen en is steeds groeiende zodat je altijd up-to-date blijft en kunt blijven leren. Ben je een beginnende basgitarist? Dan kan je beginnen bij de eerste online (video) les. Als je al een meer gevorderde basgitarist bent kun je de lessen overslaan welke inhoud bevatten over de basgitaar wat je al onder de knie hebt. De lessen zijn ook altijd terug te kijken op ieder gewenst moment, dus wanneer je even je geheugen wilt opfrissen kan je de voorgaande lessen altijd nog eens volgen!

Voordelen van online basgitaarlessen bij de Online Muziek Academie

Er zitten heel veel voordelen aan het volgen van online muzieklessen en in dit geval online basgitaarlessen. En wij van de Online Muziek Academie doen daar nog een schepje bovenop! We hebben honderden online basgitaarlessen voor jou klaar staan welke je van moment één na inschrijving direct gebruik van kunt maken. En het aanbod groeit iedere week! Het grote voordeel van online basgitaar lessen volgen is dat je zelf je lestijden en dagen kunt inplannen. Ook wanneer je even spontaan zin hebt om een les te volgen, kan dit. Onze lessen zijn namelijk 24/7 online beschikbaar of het nu dag of nacht is. Je kunt de lessen dus helemaal op je eigen tempo volgen, waar en wanneer jij daar zin in hebt en er tijd voor hebt! Je hebt geen reistijden om naar de muziekschool te moeten komen of naar huis te gaan, je kunt de lessen gewoon lekker volgen vanuit je eigen, vertrouwde omgeving.

Kwalitatieve lessen

Eén van onze prioriteiten is dat wij de meest kwalitatieve muzieklessen online zetten waar jij als muzikant het allerbeste uit kunt halen. Onze basgitaarlessen hebben dan ook een hoge kwalitatieve waarde omdat wij altijd en alleen samenwerken met de beste basgitaar docenten! Docenten die jarenlange ervaring hebben in zowel het spelen van de basgitaar als het lesgeven. Onze docenten geven een duidelijke en zeer uitgebreide les en dat keer op keer in iedere video. Wanneer je vragen hebt kun je deze ten aller tijden stellen. Je zal snel antwoord ontvangen op al jouw vragen en onze docenten staan natuurlijk graag voor je klaar!

7 gratis proeflessen

Bij ons krijg je niet één, niet twee, nee maar liefst 7 proeflessen helemaal gratis! Wij zijn ervan overtuigd dat deze 7 lessen jou een goed beeld zullen geven over wat onze lessen inhouden en of het iets voor je is. Ook kan je direct een goede start maken en wanneer je besluit om je bij ons in te schrijven, kun je gelijk verder waar je gebleven bent.

Hoogwaardige lessen voor een lage prijs

Waar je bij een privéleraar of een andere muziekschool al gauw rond de €25,- per les betaald, krijg je bij ons een maandabonnement voor bijna de helft van deze prijs! In deze maand kan je zoveel lessen volgen als dat je zelf wilt en daarnaast ook waar en wanneer je dat wilt. Bovendien is het abonnement maandelijks opzegbaar dus je zit ook niet vast aan een contract. Bij een lokale muziekschool zit je vaak vast aan vaste tijden en dagen en wanneer dat misschien even niet uitkomt is het zelden zo dat je deze les nog in kunt halen op een andere dag, maar vaak betaal je er dan wel gewoon voor! Best krom eigenlijk toch? Ook betaal je natuurlijk per les bij een lokale docent of muziekschool. Dus wanneer je even iets wilt herhalen omdat je het even niet meer weet, betaal je eigenlijk dubbel voor eenzelfde les.. Hierom zijn wij ook de Online Muziek Academie begonnen! Wij wilden meer kwaliteit bieden en meer waar voor je geld. Maar natuurlijk ook lessen volgen mogelijk maken die op geheel je eigen tempo te volgen zijn!

Alle voordelen op een rijtje

Hierboven hebben we de vele voordelen van het volgen van online basgitaarlessen besproken. Hieronder sommen we dan ook even alle voordelen op van het volgen van lessen bij de Online Muziek Academie.

 • 7 gratis proeflessen om te ontdekken of onze lessen ook iets voor jou zijn
 • Maandelijks abonnement met een mooie, lage prijs
 • Abonnement is maandelijks opzegbaar
 • Duidelijke lesvideo's
 • Bevoegde en ruim ervaren docenten
 • Hoge kwaliteit online lessen
 • Honderden lessen direct beschikbaar na inschrijving en wordt alsmaar meer!
 • Onbeperkt support van de docenten, bij iedere video kunt je direct je vraag stellen en bovendien staan er vaak veel gestelde vragen en antwoorden bij de video's
 • De lessen zijn op ieder apparaat te bekijken dus je kunt de lessen echt waar en wanneer je maar wilt volgen!
 • Lessen in geheel je eigen tempo
 • Geen reistijd meer van en naar jouw lokale muziekschool!
 • Herhaal iedere les zo vaak als je wilt zónder daar dubbel voor te betalen
 • Oneindig veel inspiratie met bekende nummers en zelf nummers aanvragen
 • Altijd en overal onbeperkt toegang tot de lessen, nummers en workshops in onze online ledenomgeving!

Zien wij jou binnenkort ook gezellig in ons ledenportaal?

Heb je nog vragen? Dan staan we natuurlijk heel graag en met veel plezier voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!