Gitaarles Flevoland: Online Muziek Academie
Gitaarles Flevoland

Gitaarles Flevoland

Op zoek naar een gitaarles in Flevoland? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij gaan je het één en ander vertellen over de gitaarlessen die Flevoland aanbiedt. Om het wat makkelijker te maken behandelen we enkele aanbieders. Mocht dit voor jou niet opgaan dan kun je altijd nog even rondkijken of er een andere gitaarleraar zit die wel aan je eisen voldoet. Het is uiteindelijk je eigen keus, maar wat tips kunnen natuurlijk nooit kwaad. Zo vertellen we je de methodes die gitaarleraren hanteren en de prijzen die daarbij komen kijken. Laten we eens beginnen bij leraar gitaarles Flevoland.   Gitaarles Flevoland  

Leraar gitaarles Flevoland

Het is misschien even zoeken of er ook een gitaarleraar is in Flevoland. Een leraar die ons opviel was Ben Vermeulen die gitaarles geeft in Lelystad. Ben geeft gitaarlessen vanaf 10 jaar. Dat wil dus zeggen dat je alleen bij hem terecht kunt als je 10 jaar of ouder bent. Mocht je kind nog net geen 10 jaar zijn dan is er overleg mogelijk. De reden dat we voor Ben hebben gekozen is vanwege zijn kunnen. Zo is hij niet alleen professioneel gitarist, maar ook Singer-Songwriter en toetsenist. Een leuk feitje is dat Ben ook heeft gespeeld in het André van Duin Orkest en daar blijft het niet bij, maar daar meer over op zijn website benvermeulen.com.

Muziekwinkel Lelystad

Een andere aanbieder van gitaarles is Muziek Winkel Lelystad. Hier vind je gitaarlessen voor beginners en gevorderden. In Almere kun je terecht bij Arjan Ruyter als docent in gitaarles.

Lesmethoden

De lesmethoden zijn erg verschillend per gitaarleraar. Zo kan het zijn dat gitaarleraren hun lessen baseren op noten of akkoorden. De meeste gitaarleraren maken gebruik van akkoorden omdat dit sneller resultaat oplevert. Ben leert je bijvoorbeeld bij zijn gitaarlessen: basiscursus, Fingerstyle en Fingerpicking. Te kiezen uit een akoestische of elektrische gitaar. Ben je benieuwd naar de kosten in Flevoland als het gaat om gitaarlessen? Lees dan snel verder bij tarieven.

Tarieven

De tarieven zijn een belangrijke factor die de keuze definitief maakt of niet. Elke les duurt zo’n 30 minuten. Mocht dit qua prijs voor jou te duur zijn dan kun je altijd nog andere gitaarleraren benaderen. Weet wel dat de prijs van een gitaarles van 45 min ligt tussen de 20 en 30 euro. Ook is het mogelijk om online gitaarlessen te volgen die vaak een stuk voordeliger zijn dan privélessen.

Online gitaarles volgen

Echt iedereen kan gitaar leren spelen. Jij ook! Je hoeft er geen speciale gaven voor te hebben. Je leert prachtig en goed gitaar spelen met onze stap-voor-stap methode. De methode bestaat uit drie onderdelen:

  • 200 basislessen: heb je nog nooit een gitaar in je hand gehad, dan begin je bij les 1. Gevorderde gitaristen beginnen bij, laten we zeggen, les 40. Je gaat stap-voor-stap door de lessen en leert letterlijk alles wat nodig is om goed gitaar te spelen.
  • Bekende hits en nummers: het leukste is natuurlijk wanneer je bekende nummers en hits kunt spelen. In het programma krijg je toegang tot een grote hoeveelheid bekende nummers en hits, compleet met heldere uitleg hoe je ze speelt, voorbeelden en een rangschikking op moeilijkheidsgraad. En je kunt zelf ook nummers aandragen!
  • Workshops: het programma omvat workshops die dieper ingaan op bijvoorbeeld technieken, stijlen en muziekgenres.

Tevens worden er om de week nieuwe gitaarlessen toegevoegd. Meer informatie over online gitaar leren spelen

Gerelateerde informatie

In onze blogs delen wij onze kennis en ervaring met jou. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Reactie plaatsen