Muziekschool in Bilthoven nodig? | de Online Muziek Academie
Muziekschool in Bilthoven

Muziekschool in Bilthoven nodig? Overweeg de Online Muziek Academie

Wat kan een muziekschool in Bilthoven jou niet bieden en de Online Muziek Academie wel? Dat zijn betaalbare lessen die je volgt in je eigen tijd en op je eigen tempo. Wij begrijpen dat je niet elke week even veel kunt oefenen en ook niet op dezelfde tijd. Daarom stellen wij onze lessen onbeperkt beschikbaar en heb jij de vrijheid om deze te volgen wanneer je kunt. Lidmaatschap is maar €14,95 per maand (de eerste maand krijg je €10 korting) en voor dat geld heb je een stok achter de deur. Probeer je jezelf gitaar te leren, maar zit je vast? Of heb je altijd al beter willen kunnen zingen, maar weet je niet hoe? De docenten van de Online Muziek Academie helpen jou je doelen te bereiken.

Meer flexibiliteit dan bij een muziekschool in Bilthoven

Bij een muziekschool in Bilthoven bepalen zij wanneer je les hebt, maar bij de Online Muziek Academie bepaal je dit zelf. En dat doe je op een tijdstip dat jou schikt, zelfs als dit midden in de nacht is of vroeg in de ochtend. Wij bieden honderden lessen aan voor gitaar, piano of zang en dat voor studenten van alle leeftijden en niveaus. Bij ons kun je elektrische gitaar spelen voor beginners, gitaar tabs leren spelen en jouw favoriete nummer eindelijk onder de knie krijgen. Meer dan 2000+ leden gingen je al voor.

Probeer ons gratis uit

Heb je nog twijfels? Probeer ons dan gratis uit voordat je een beslissing maakt. Je volgt dan 7 lessen en bepaalt zelf of de Online Muziek Academie voor jou de beste optie is. Aan minder dan €15 per maand val je je geen buil en dit lidmaatschap is maandelijks op te zeggen. Iedereen kan muziek maken, ook als jouw drukke leven je hier tot nu toe van heeft weerhouden.