Popschool Tilburg, ofwel de Rock Academie
Muziekschool

Popschool Tilburg

Popschool Tilburg, ofwel de Rock Academie, wil talentvolle muzikanten opleiden tot ondernemende professionals. Popschool Tilburg is speciaal bedoeld voor producers, drummers, gitaristen, songwriters, keyboard spelers, vocalisten en rappers. De opleiding aan de popschool Tilburg duurt 4 jaar en geldt als een HBO bachelor opleiding. De studie aan de popschool in Tilburg is voltijds. Voor wie echt verder wil in de muziek is dit de gedroomde opleiding. Want op Popschool Tilburg eer je pas echt wat muziek maken is en wat muziek inhoudt.

Leer je skills ontwikkelen en te communiceren met je medemuzikanten

In Tilburg leren muzikanten hun vaardigheden verder ontwikkelen en leren ze bovendien muzikaal communiceren met medemuzikanten. De opleiding is Nederlandstalig en richt zich op internationale muziekwereld.  Op Popschool Tilburg bouw je vanaf het eerste jaar aan jouw netwerk, ontwikkel je visie, creativiteit en ondernemerschap.

Spelen, maken, repeteren, leren en communiceren

Popschool Tilburg is het walhalla voor iedereen die verder wil in de muziek. Je speelt, maakt, repeteert, leert en communiceert er muziek. Je leert bewegen, verzorgt optredens, werkt samen, overlegd en onderzoekt. Als het maar met muziek te maken heeft. Het eerste jaar staat op Popschool Tilburg  in het teken van oriëntatie en samenwerken. Je krijgt lessen en workshops, skills band is een wezenlijk onderdeel net als communicatie en analyseren en kennis van de muziek. Met je HAVO diploma en met cultuur & maatschappij, economie en maatschappij, natuur & gezondheid en natuur & techniek in je pakket ben je al welkom op Popschool Tilburg.

Voor iedereen die eigenzinnig, creatief en ambitieus is

Nergens anders staan persoonlijke ontwikkeling en samenwerking zo centraal als tijdens de opleiding op Popschool Tilburg. Het is de ideale opleiding voor iedereen die eigenzinnig, creatief en ambitieus is. Ben je dat, dan moet je in Tilburg zijn. Het is de plek om muziek leren spelen, de klassieke gitaar leren spelen en waar je leert om beter te zingen,