Leg je gitaar techniek werkboek aan de kant en kom bij de Online Muziek Academie
Leg je gitaar techniek werkboek aan de kant en kom bij de Online Muziek Academie 

Leg je gitaar techniek werkboek aan de kant en kom bij de Online Muziek Academie

De Online Muziek Academie leert je alle aspecten van het gitaar spelen en dus ook alles wat je uit je gitaar techniek werkboek zou halen. Wij zijn altijd open en door onze lessen en workshops te volgen kun je snel gitaar leren spelen, inclusief de techniek. De gitaarlessen zijn zorgvuldig samengesteld door onze ervaren docenten en de methode die zij gebruiken is bewezen succesvol te zijn. Bij ons leer je op een leuke manier en in je eigen tijd. Daarnaast geef jij zelf je tempo aan, wat betekent dat je het in drukkere weken wat rustiger aan kunt doen.

Geen gitaar techniek werkboek meer nodig

Met onze app gitaar leren spelen is makkelijker dan ooit. En onze lessen en workshops staan zo ook tot je beschikking. Zelfs als je er even niet uit komt is je gitaar techniek werkboek overbodig, want onze docenten staan klaar om je te helpen. Gitaar techniek is erg belangrijk voor het succes van je gitaarspel en daarom is het belangrijk dat je dit goed onder de knie krijgt. Lukt je dit, dan ligt de wereld aan je voeten en speel je snel jouw favoriete nummer of –gitaarsolo mee met de radio.

Betaalbaar en flexibel

Heb jij besloten dat gitaar spelen online voor jou een ideale methode is om jouw techniek beter onder de knie te krijgen? Dan leer je niet meer uit een gitaar techniek werkboek, maar word je lid van de Online Gitaar Academie. Voor maar €14,95 per maand (word lid en je krijg de eerste maand €10 korting) heb je dan beschikking tot 500+ gitaarlessen voor studenten van allerlei niveaus en leeftijden. Het is nooit te laat om gitaar te leren spelen. Wij helpen jou ook het technische gedeelte onder de knie te krijgen en je muzikale doelen te overtreffen.