Zijn de kosten gitaarles voor jou te hoog? Kom dan bij de Online Muziek Academie
Zijn de kosten gitaarles voor jou te hoog? Kom dan bij de Online Muziek Academie

Zijn de kosten gitaarles voor jou te hoog? Kom dan bij de Online Muziek Academie

Vandaag de dag zijn de kosten voor een gitaarles hoger dan ooit. En ook al is het bijzonder leerzaam om persoonlijke les te krijgen van een geschoolde docent, niet iedereen heeft hier het geld voor. Daarnaast zal je je altijd aan het schema van de docent moeten houden en heb je een keer geen tijd gehad om te oefenen, dan betaal je voor die les net zo goed. Bij de Online Muziek Academie kun je al voor €14,95 per maand gitaarles volgen en dat op je eigen tempo en in je eigen tijd. Je geeft zelf aan hoeveel je wekelijks wilt leren en wanneer. De kosten voor een gitaarles zijn zo veel beter te overzien. Word lid en je krijgt de eerste maand voor slechts €4,95.

 

Geen hoge kosten voor een gitaarles bij de Online Muziek Academie

Wil je Spaanse gitaar leren spelen, ben je geïnteresseerd in de klassieke gitaar, of wil je de elektrische gitaar leren spelen? Bij de Online Muziek Academie doe je dit alles voor een vast bedrag per maand. Heb je een uurtje vrij, volg dan een les en oefen op je gitaar. Is je week wat drukker, dan verlaag je je tempo een beetje. We hebben meer dan 500 gitaarlessen voor jong en oud en voor beginner en gevorderde. Hier voegen we om de week nieuw materiaal aan toe. Wat ook je interesse, bij de Online Muziek Academie bereik je je doelen op een betaalbare manier.

 

Probeer gratis 7 lessen uit

Bij de Online Muziek Academie bieden we voor lage kosten gitaarles aan en als je nog twijfelt dan probeer je de eerste 7 lessen gratis uit. Tijdens deze lessen leer je het A-akkoord, leer je over de akoestische gitaar en hoe je de juiste speelhouding aanneemt. Ook hier komt al wat techniek aan bod. Bevallen de lessen je, volg dan de 1300+ cursisten die je voorgingen en leer gitaar spelen bij de Online Muziek Academie.