Verbeter je gitaar aanslagtechnieken en meer bij de Online Muziek Academie 
Verbeter je gitaar aanslagtechnieken en meer bij de Online Muziek Academie 

Verbeter je gitaar aanslagtechnieken en meer bij de Online Muziek Academie 

Ben je jezelf gitaar aan het leren en geven die gitaar aanslagtechnieken je kopzorgen? Of wil je akkoorden leren spelen op gitaar en zit je vast? Dan kan de Online Muziek Academie je verder helpen. Wij bieden lessen aan niet alleen op gitaar, maar ook voor piano en zang. Voor slechts €14,95 per maand (word nu lid en we geven je €10 korting voor de eerste maand) heb je onbeperkt toegang tot alle informatie die we onze studenten per onderdeel aanbieden. Dit zijn niet alleen lessen, maar ook workshops en handige artikelen.

 

Voor gitaar aanslagtechnieken en meer

Zonder leraar de gitaar leren, dat is niet voor iedereen weggelegd. En de gitaar aanslagtechnieken zijn voor vele studenten een onderdeel van het proces waar ze over struikelen. Onze docenten helpen jou de drempel over en dat op een tijdstip en een tempo dat jou uitkomt. Leer de gitaar of de piano bespelen en leer zingen als een pro. Naast de aanslagtechnieken helpen we je ook bij het leren van je favoriete gitaarsolo, bij het uitkiezen van een goede tweedehands gitaar en bij het overtreffen van je muzikale doel.

 

Probeer de Online Muziek Academie gratis uit

Waarom probeer je ons niet eerst voor een paar lessen gratis uit? Dan kun je zelf bepalen of wij de aangewezen muziekschool zijn om jouw gitaar aanslagtechnieken naar een volgend niveau te brengen. Ook als je beter wilt leren zingen of de piano wilt leren spelen staan we voor je klaar. We voegen om de week nieuw materiaal toe. Onze muziekschool is nooit gesloten en zelfs als je midden in de nacht zou willen oefenen zijn we beschikbaar. Via onze app doe je dat waar je maar wilt. Laat ons je helpen jouw muzikale loopbaan verder te ontwikkelen en sluit je aan bij de Online Muziek Academie. Met 1300+ succesvolle studenten zijn onze methoden getest en bewezen.