Martinez gitaar kopen of leren spelen? | Tips, advies en filmpje
Martinez Gitaar

Martinez Gitaar

Het gitaar merk Martinez is gevestigd in China. De Martinez gitaren zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met de hand gemaakt. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in het maken van klassieke gitaren. Martinez gitaren worden al sinds 1978 gemaakt, waardoor het merk enorm betrouwbaar is in het maken van kwalitatieve instrumenten als de Martinez gitaar. Martinez heeft als doel om gitaren te leveren, welke nauw aansluiten op de behoeften van haar klanten.   Martinez gitaar- ogo

Martinez MTC-080 gitaar

Eén van de gitaren, welke het merk maakt is de Martinez MTC-080. Deze gitaar is ideaal voor beginnende gitaristen vanwege de nylon snaren. De snaren doen namelijk geen pijn aan de vingers en spelen soepel. Daarnaast is het stemmen van deze Martinez gitaar erg eenvoudig en maakt deze geen rare bijgeluiden tijdens het spelen. Wanneer je een Martinez gitaar koopt krijg je er vrijwel altijd een gitaartas en/of stemfluitje erbij.   Martinez starterspakket   Wanneer je een goedkope beginners gitaar wilt, dan is het verstandig om deze gitaar in een starterspakket te kopen. Deze Martinez gitaar starterspakketten zijn geschikt voor kinderen van 12 jaar, maar daarnaast ook gewoon voor volwassen gitaristen. In zo`n starterspakket zitten altijd de volgende accessoires: gitaartas, 2 gitaarbanden en stemfluit. Daarnaast heb je de keuze uit de kleuren: groen, rood, blauw, zwart of naturel. Gaat de gitaar kapot of is deze niet naar wens? Dan heb je altijd nog 2 jaar fabrieks- en inruilgarantie. In het filmpje hieronder kom je meer te weten over de Martinez MTC-080 gitaar:

Online gitaarles volgen

Online gitaar leren spelen Wil je beter gitaar leren spelen? De online Muziek Academie heeft online gitaarlessen voor je klaarstaan. Binnen een mum van tijd maak je je het gitaar spelen eigen en speel je als nooit tevoren.
  • Leer gitaar spelen in je eigen tempo
  • Volg de lessen wanneer het jou uitkomt
  • Leer al je favoriete nummers spelen met heldere uitleg en voorbeelden
  • Krijg hulp van onze ervaren docenten
Meer informatie over online gitaarlessen

Hier kunnen wij je ook bij helpen

Naast online gitaarles kun je bij ons terecht voor:

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:
Reactie plaatsen