Speelgoed gitaar kopen? | Vergelijk de beste speelgoed gitaren online!
Speelgoed gitaar

Een speelgoed gitaar kopen? Voor je kinderen is het leuk om met een speelgoed gitaar gitaar te leren spelen.  De voordelen van speelgoed gitaren kom je onder andere te weten, want waarom is het eigenlijk verstandig om er één te kopen voor je kind? Nou, om de volgende redenen:

  • Kinderen leren al op jonge leeftijd bewust om te gaan met de gitaar.
  • Een speelgoed gitaar is in vergelijking tot een normale gitaar erg voordelig.
  • Speelgoed gitaren zijn goed voor de muzikale ontwikkeling van kinderen.

speelgoed gitaar

Wat is een speelgoed gitaar?

Een speelgoed gitaar lijkt in eerste instantie veel op een volwassen gitaar. Toch is het belangrijk om te weten dat dit qua kwaliteit niet altijd zo is. Veel speelgoed gitaren zijn echt bedoeld voor de allerkleinsten. Dat wil niet zeggen dat hier sprake van is bij alle speelgoed gitaren. Er zijn namelijk meerdere varianten speelgoed gitaren. Tevens is gitaar speelgoed ontzettend populair, omdat kinderen al op jonge leeftijd om leren gaan met muziekinstrumenten.

Speelgoed gitaar plastic

Bijvoorbeeld de speelgoed gitaren gemaakt van plastic. Vaak zijn deze uitgevoerd met leuke deuntjes, welke bij het aanslaan van de snaren worden gehoord. Deze gitaren zijn echt bedoeld voor de allerkleinsten. Zijn bestand tegen een stootje en is voor kinderen een leuke manier om kennis te maken met de gitaar.

Speelgoed gitaar hout

Natuurlijk zijn er ook voor de kleintjes speelgoed gitaren gemaakt van hout. Direct weer terug te komen op het verhaal van de kindergitaar, want vaak is dit een 1/8  kindergitaar. Daarnaast kan een houten speelgoed gitaar ook goed als beginners gitaar dienen. Houten gitaar voor kinderen is ontzettend leuk en duurzaam in gebruik, en daarom ook echt een aanrader.

Speelgoed gitaar kopen?

Een speelgoed gitaar kun je bijna overal kopen. Zo is het online kopen van een speelgoed gitaar zeker de moeite waard. Bijvoorbeeld bij webwinkels als Intertoys, Bart Smit en Bol.com. Toch is de keuze beperkt, maar via Google shopping is het één en ander te vergelijken. Hieronder kort over wat Intertoys, Bart Smit en Bol.com aanbieden qua speelgoed gitaren. Een kinderspeelgoed gitaar kopen? Dan is het verstandig om dit bij een webwinkel te doen, in verband met het de hoeveelheid keuze en aanbiedingen.

Speelgoed gitaren Intertoys

Intertoys biedt momenteel 3 verschillende soorten gitaren aan. Voor ieder wat wils. Een klassieke gitaar (akoestisch), plastic gitaar en een elektrische gitaar. Voor de klassieke gitaar betaal je 35 euro, ga je toch liever voor de elektrische gitaar dan ben je 12 euro kwijt. De prijzen van Intertoys zijn t.o.v. andere winkels niet veel hoger.

Een leuke gitaar is de ‘Bontempi gitaar met nylon snaren‘. Al te bespelen door kinderen vanaf 3 jaar. Het leuke aan deze gitaar is dat deze gebruik maakt van nylon snaren. Deze snaren zijn voor kinderen erg prettig wanneer zij gitaar spelen. Let op! Het stemmen van de snaren is niet mogelijk bij deze speelgoed gitaar. Een gitaar van Intertoys is ontzettend leuk en misschien wel het beste gitaar speelgoed verkrijgbaar.

Gitaar speelgoed Bart Smit

speelgoed gitaar Bart SmitOok heeft Bart Smit een aantal speelgoed gitaren te koop. In totaal 4 stuks, waaronder weer de Bontempi speelgoed gitaar. Naast de Bontempi gitaar is er ook een houten gitaar te koop van 87 cm.

Een leuke gitaar die Bart Smit aanbied is de ‘activiteiten gitaar‘. Een gitaar zonder snaren speciaal bedoeld voor kinderen van 1 jaar. Leuke deuntjes kan uw kind hiermee maken door de toetsen op de gitaar in te drukken. Een speelgoedgitaar kopen is bij Bart Smit heel eenvoudig te doen en de kans op aanbiedingen is groot.

Speelgoed gitaar Bol.com

Bol.com biedt ook een aantal speelgoed gitaren aan. Vooral zijn dit houten gitaren bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Mocht je interesse hebben in een leuke gitaar van hout dan ben je bij Bol.com aan het juiste adres. Een leuke houten gitaar bij Bol.com is de ‘New Classic Toys‘. Eén van de best verkochte speelgoed gitaren van Bol.com. De kinderspeelgoed gitaren van Bol.com zijn kwalitatief goed en worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Bestel vandaag nog een speelgoed gitaar bij Bol.com.

Op zoek naar een geschikte kinderspeelgoed gitaar, maar niet de juiste gevonden? Laat het ons weten in een reactie en wij helpen je verder 😉

Online gitaarles volgen

Online gitaar leren spelen

Wil je beter gitaar leren spelen? De online Muziek Academie heeft online gitaarlessen voor je klaarstaan. Binnen een mum van tijd maak je je het gitaar spelen eigen en speel je als nooit tevoren.

  • Leer gitaar spelen in je eigen tempo
  • Volg de lessen wanneer het jou uitkomt
  • Leer al je favoriete nummers spelen met heldere uitleg en voorbeelden
  • Krijg hulp van onze ervaren docenten

Meer informatie over online gitaarlessen

Hier kunnen wij je ook bij helpen

Naast online gitaarles kun je bij ons terecht voor:

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen: